maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

Anne Moilanen haluaa ampua miehiä kiveksiin ja penikseen



Veronmaksajien rahoilla toimiva valtion omistama radioyhtiö nimeltä Yleisradio tekee viikottaista keskusteluohjelmaa, jonka nimi on Tulta munille.

Ohjelman jokaisessa jaksossa keskustellaan yli tunnin ajan feministilehti Tulvan päätoimittajan Anne Moilasen tärkeinä pitämistä aiheista. Jokaisen jaksonaikana ohjelmassa huudetaan moneen kertaan "TULTA MUNILLE!!" sekä mies- että naisäänellä.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa juontaja Anne Moilanen selitti, että ilmaisu "Tulta munille!" on peräisin Väinö Linnan Tuntemattomasta sotilaasta. Tämä on sitten Moilasen mielestä riittävä perustelu sille, että ohjelmassa huudetaan "TULTA MUNILLE!!" moneen kertaan joka jaksossa.

Tuntemattomassa sotilaassa tuon repliikin lausuivat suomalaiset sotilaat ampuessaan konekiväärillä vihollisia. Moilanen kuitenkin selittää, että tässä ohjelmassa vihollisena on Neuvostoliiton sijasta "patriarkaatti".

Tällöin tietysti herää kysymys, mitä Moilanen tarkoittaa patriarkaatilla. Moilasen kirjoittamista manifesteista käy ilmi, että Moilanen katsoo patriarkaatin vallitsevan nykyajan länsimaissakin. Moilanen siis pitää vihollisenaan vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä.



Olennaista on kuitenkin se, että Moilanen ei tyydy vain luettelemaan vastustamiaan asioita. Olennaista on, että Moilanen hokee joka jaksossa: "Tulta munille! Tulta munille! Tulta munille!"

Moilasen mielestä tämä on vain hauska tapa sanoa, että hän vastustaa jotain asiaa. "Tulta munille" tarkoittaa kuitenkin sitä, että miestä ammutaan konekiväärillä kiveksiin ja penikseen. Jos tällaisen äärimmäisen väkivaltaisen retoriikan käyttäminen on Moilasen mielestä hauskaa, olisiko vastaava diskurssi naisiin kohdistettuna yhtä hauskaa?

"Puukkoa vittuun" olisi suunnilleen vastaava naisiin kohdistuva väkivaltainen uhkaus. Olisiko Moilasen mielestä hauskaa, että hänen juontamansa radio-ohjelman nimenä olisi "Puukkoa vittuun"? Olisiko Moilanen valmis juontamaan tämännimistä ohjelmaa?

Jos Moilasen mielestä "Puukkoa vittuun" ei olisikaan hauska radio-ohjelman nimi, miksi "Tulta munille" on hänen mielestään hauska ja hyväksyttävä nimi?

Onko Moilasella vastakkaiseen sukupuoleen kohdistuvia verisiä väkivalta- ja murhafantasioita? Onko ihmisten tappaminen Moilasen mielestä hauskaa?

Jos olisin Moilasen aviomies, ottaisin avioeron. En haluaisi herätä jonakin päivänä siihen, että vaimoni olisi ampunut minua kiväärillä tai pistoolilla kiveksiin ja penikseen.

Kukaan normaali nainen ei haluaisi olla naimisissa sellaisen miehen kanssa, joka joka viikko hokisi radio-ohjelmassaan moneen kertaan: "Puukkoa vittuun! Puukkoa vittuun! Puukkoa vittuun!"

Vastaavasti kukaan normaali mies ei halua olla naimisissa sellaisen naisen kanssa, joka joka viikko huutaa radio-ohjelmassaan moneen kertaan: "Tulta munille! Tulta munille! Tulta munille!"

Tuollaisia murhanhimoisia iskulauseita toistuvasti huutava ihminen ei ole terve, vaan hänellä ilmiselvästi on vastakkaiseen sukupuoleen ja erityisesti vastakkaisen sukupuolen sukupuolielimiin kohdistuvia verisiä väkivaltafantasioita.

Tätä ei voi kuitata huumorilla. Huumorilla on rajansa. Yleisradio ei taatusti suostuisi lähettämään ohjelmaa, jonka nimi olisi Puukkoa vittuun. Olisi aivan turha yrittää selittää, että nimi on huumoria. Yleisradio ei taatusti suostuisi lähettämään moista "huumoria".

Minulle ei tulisi mieleenkään juontaa sellaista radio-ohjelmaa, jonka nimi olisi Puukkoa vittuun. Pitäisin nimeä niin vastenmielisenä, että kieltäytyisin ehdottomasti tuollaisen ohjelman juontamisesta. Anne Moilanen ei kuitenkaan ole ainoastaan suostunut tuohon ohjelmaan, vaan hän on itse oma-aloitteisesti valinnut juuri tuon nimen!

Anne Moilanen käytti tuota huudahdusta "Tulta munille!" jo Tulva-nimisen feministilehden kannessa ja pitkähkön artikkelin otsikkona.
Kansikuvaksi Moilanen valitsi tuon otsikon alle kuvan, jossa nainen ampuu revolverilla kohti lukijaa:


Tämä muistuttaa kummasti kouluammuskelija Pekka-Eric Auvisen kuvaa, jossa Auvinen osoittaa katsojaa aseella juuri ennen lähtöään kouluun tekemään sarjamurhaa:




Mielestäni Anne Moilanen kuuluu psyykeltään samaan viiteryhmään kuin Pekka-Eric Auvinen.

Moilanen on tiettävästi pienen poikalapsen äiti. Jos olisin tuon lapsen isä, olisin huolestunut lapseni fyysisestä terveydestä ja jopa henkiinjäämisestä.

Lähes kaikki pieniin lapsiin kohdistuneet murhat ovat lasten äitien tekemiä. Nainen, joka julkisesti hekumoi miesten ampumisella kiveksiin ja penikseen, on ilmiselvää lapsenmurhaajariskiryhmää.

Tämän naisen silmitön, fanaattinen verenhimoinen viha vastakkaista sukupuolta ja vastakkaisen sukupuolen sukupuolielimiä kohtaan tekee hänet erityisen vaaralliseksi poikalapselle, koska tämä nainen selvästi pitää vastakkaista sukupuolta vihollisenaan. Tällainen nainen saattaa tehdä insestistä väkivaltaa pojalleen ja/tai murhata poikansa.
Tällainen nainen ei ole sopiva lapsen äidiksi. Jos olisin tämän naisen lapsen isä, vaatisin lapsen huoltajuuden poistamista tältä naiselta.
On todella vastenmielistä, että tuollaista perverssiä väkivaltadiskurssia lähetetään veronmaksajien rahoilla toimivalla radiokanavalla.