sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2011

Bjarne Kallis hyväksikäyttää murhattujen ihmisten ruumiita

Bjarne Kallis, äärikonservatiivinen fundamentalistikristitty, Kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja, joka vastustaa sananvapautta ja demokratiaa




Anders Behring Breivik, äärikonservatiivinen fundamentalistikristitty, norjalainen paskaläjä, hullu murhaaja




Kristilliskonservatiivinen vapaamuurari Anders Behring Breivik murhasi lähes sata ihmistä.

Kun tällainen emotionaalisesti shokeeraava juttu tapahtuu, totalitaristit ryömivät esiin koloistaan vaatimaan lisää ja lisää tyranniaa.

Kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Bjarne Kallis haluaa sensuroida maahanmuuttokriittistä ja islam-kriittistä keskustelua internetissä ja muissa tiedotusvälineissä sillä perusteella, että joku norjalainen paskaläjä on murhannut ihmisiä:

Uutiset Norjasta herättävät kysymyksen miten tuollaista voi Pohjolassa tapahtuu. Pommiräjähdys Oslon keskustassa joka vaati ainakin 7 uhria ja vielä käsittämättömämpi ampuminen nuorisoleirillä, jossa ainakin 80 nuorta menetti henkensä. Oliko terroristijärjestö toteuttanut uhkansa iskeä Kööpenhaminaan ja Norjaan tuli varmasti monen mieleen. Tapahtumien takana lienee kuitenkin vain yksi ja sama henkilö. Poliisin pidättämä ampuja on 32 vuotias äärioikeistomielinen norjalaismies. Monessa Euroopan maassa poliisiviranomainen on ollut huolestunut siitä mitä maahanmuutto- ja islamivihamieliset viestit internetissä voivat johtaa. Vain muutama kuukausi sitten eli tämän vuoden helmikuussa Norjan poliisi esitti tällaisen huolen. Traagisten tapahtumien tulisi herättää kaikkien viestintävälineiden ylläpitäjät vastuuseen niin että kaikenlaisten vihamielisten viestien julakiseminen estettäisiin.


(kursivointi ja lihavointi M. Ellilä)

Bjarne Kallis, joka on ollut kansanedustajana 20 vuotta, siis haluaa lakkauttaa demokratian ja sananvapauden. Bjarne Kallis vastustaa Suomessa vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä eli perustuslaillista demokratiaa. Kallis haluaa kieltää kansalaisia esittämästä mielipiteitään maahanmuutosta ja muista poliittisista kysymyksistä.

Kalliksen mielestä maahanmuuton ja islamin kritisointi on "vihamielistä". Kallis siis vastustaa demokratiaa, koska Kallis haluaa kieltää kansalaisten mielipiteet "vihapuheena".

Kallis käyttää norjalaisen fundamentalistikristityn ja vapaamuurarin tekemiä murhia tekosyynä sensuroida suomalaisten ihmisten mielipiteitä Suomen hallituksen harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta.

Kyseisellä norjalaisella paskaläjällä oli muuten sama ideologia kuin kristillisdemokraateilla eli arvokonservatiivisuus ja fundamentalistikristillisyys. Jos tätä joukkomurhaa käytetään perusteluna jonkinlaisen poliittisen ryhmittymän toiminnan kieltämiseen tai rajoittamiseen, Suomessa sen ryhmittymän pitäisi loogisesti olla murhaajan aatetoverin Bjarne Kalliksen puolue Kristillisdemokraatit.

Jos Kallis ja muut Kristillisdemokraatit vaativat sananvapauden ja demokratian lopettamista tämän norjalaisen paskaläjän tekemän joukkomurhan vuoksi, Kristillisdemokraatit itse ovat demokratian vastainen, diktatuuria ja sensuuria kannattava tämän norjalaisen paskaläjän ideologinen veljespuolue.

Jos siis ko. paskaläjän toiminnasta olisi vedettävä jotain johtopäätöksiä Suomen turvallisuustilanteen kannalta, nimenomaan Kristillisdemokraattinen puolue pitäisi kieltää vaarallisena, Suomen laillista yhteiskuntajärjestystä uhkaavana fundamentalistikristillisenä äärijärjestönä.



keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2011

Rikoskomisario Juha Korhonen: Murtovarkauksia ei tutkita

Kuusitoista rikollista leiriytyi kesämökin pihaan ja kieltäytyi poistumasta paikalta kiinteistönomistajan toistuvista kehotuksista huolimatta. Poliisi kieltäytyi pidättämästä näitä murtovarkaita, vaikka ne viipyivät kiinteistössä VUOROKAUDEN AJAN. Näiden murtovarkaiden NIMET OVAT TIEDOSSA, mutta POLIISIA EI KIINNOSTA.

Keskisuomalainen:

Saksalaisten soutajajupakan esitutkinta lopetetaan


Leppävirralla mökkirantaan majoittuneiden saksalaissoutajien tapaus todennäköisesti mapitetaan pois päiväjärjestyksestä. Poliisi ja syyttäjä keskustelevat asiasta keskiviikkona. Poliisi aikoo tehdä rajoittamisesityksen, joka tarkoittaa esitutkinnan lopettamista.

Aktiivista tutkintaa ei muutenkaan ole tehty vähäiseksi katsotussa tapauksessa.

- Saksalaisia ei ole kuultu, eikä heitä ole edes yritetty tavoitella. Ei ole nähty tarpeelliseksi lähteä aktiivisesti etsimään heitä Saimaan seliltä, rikoskomisario Juha Korhonen Pohjois-Savon poliisista.

Korhosen mukaan tutkinta on priorisoitu vähäiseksi, koska Suvasveden saaressa sijaitsevalla mökillä ei tapahtunut vahinkoa ja soutajaryhmä tarjosi myös maksun yöpymisestään. Lisäksi mökkipihaan rantautumiseen vaikutti yhden matkalaisen sairauskohtaus.



Että semmoista. Poliisi ei siis lainkaan tutki murtovarkauksia. Poliisi ei pidä murtovarkauksia rikoksina.

Poliisi ei viitsi etsiä murtovarkaita, vaikka heidät tunnetaan nimeltä.

Poliisi siis kieltäytyy tekemästä työtään.



Kommentoin juttua alla yksityiskohtaisemmin.


Saksalaisten soutajajupakan esitutkinta lopetetaan

Leppävirralla mökkirantaan majoittuneiden saksalaissoutajien tapaus todennäköisesti mapitetaan pois päiväjärjestyksestä. Poliisi ja syyttäjä keskustelevat asiasta keskiviikkona. Poliisi aikoo tehdä rajoittamisesityksen, joka tarkoittaa esitutkinnan lopettamista.

Aktiivista tutkintaa ei muutenkaan ole tehty vähäiseksi katsotussa tapauksessa.

- Saksalaisia ei ole kuultu, eikä heitä ole edes yritetty tavoitella. Ei ole nähty tarpeelliseksi lähteä aktiivisesti etsimään heitä Saimaan seliltä, rikoskomisario Juha Korhonen Pohjois-Savon poliisista.




Ei sellaisia ihmisiä tarvitse "lähteä aktiivisesti etsimään järvenseliltä", jotka esiintyvät julkisesti omilla nimillään ja naamoillaan urheiluseuransa kotisivuilla, suomalaisten sanomalehtien haastatteluissa ja jopa julkisissa konserttitapahtumissa.

Viimeksimainitusta kerrottiin Ilta-Sanomissa tänään:

murtovarasjengi majoittui omilla nimillään ja naamoillaan matkailuyrityksen tiloihin lehtikuvaajien läsnäollessa, mutta poliisi pitää liian vaikeana "lähteä etsimään heitä järveltä"


Oopperalaulaja vei saksalaiset kohusoutajat konserttiinsa Heinävedellä


Kohuttu saksalainen soutajaryhmä on ehtinyt tehdä Suomessa muutakin kuin soutaa - muun muassa tutustua suomalaiseen kulttuuriin.

Oopperalaulaja Juha Kotilainen kohtasi ryhmän lauantaina Heinävedellä ja esitteli sen konsertissaan yleisölle.

Tangon taivutuksia -konsertti pidettiin Kermakeitaan salissa Kerman kylässä. Kun esitys alkoi kahdeksan aikaan illalla, Kotilainen toivotti kaikki vieraat tervetulleiksi. Erikseen hän mainitsi muutaman erikoisryhmän - muun muassa saksalaiset.

- Toivotin tervetulleiksi saksalaisryhmän, Marjatan musiikkimatkat ja kaikki kyläläiset, Kotilainen sanoo.

Kotilainen oli kohdannut saksalaiset aiemmin päivällä. Hän oli jäänyt Wirran Wietävä -leirintäalueelle taiteilijaryhmänsä kanssa - samassa paikassa saksalaiset yöpyivät perjantaista sunnuntaihin.

- Saksalaisryhmä kuuli harjoittelumme ja tuli paikalle seuraamaan. He kuuntelivat innostuneina suomalaista ja argentiinalaista tangoa, Kotilainen sanoo.

- Kerroimme, että meillä on illalla konsertti ja että hekin olisivat tervetulleita sinne, Kotilainen sanoo.

Keskustelu saksalaisten kanssa luisti hyvin, sillä Kotilainen puhuu itse saksaa, koska hän on työskennellyt Saksassa aikaisemmin.

Kermakeitaan sali oli aivan täynnä. Kotilaisen arvion mukaan sinne mahtuu noin 160 henkeä. Ennen konsertin alkua hän havaitsi, että saksalaiset olivat saapuneet paikalle. Hän mainitsi myös Heinäveden matkailusihteerille, että mukana on saksalaisia vieraita.

- Oli mukava esitellä hänelle kansainväliset vieraat, Kotilainen kertoo.

Esitys kesti pitkään, ja siinä oli kaksi väliaikaa. Kotilainen itse esitti konsertissa suomalaisia tangoja.

Saksalaiset tulivat erikseen kiittämään Kotilaista siitä, miten hyvä esitys oli.

Sunnuntaina Kotilainen keskusteli saksalaisten kanssa leirintäalueella silloin tällöin - muun muassa aamupalalla.

- He olivat oikein mukavia. He pakkasivat tavaroitaan aamupäivällä ja valmistautuivat lähtöön, Kotilainen sanoo.


Jos joku julkisesti konsertoiva laulaja ja laulajaa haastatteleva iltapäivälehden toimittaja tietävät kyseisten murtovarkaiden nimet ja olinpaikan, totta helvetissä poliisinkin pitäisi tietää.

Poliisin mielestä on kuitenkin mahdotonta "lähteä järvenseliltä etsimään" tuollaisia ihmisiä, jotka paistattelevat lehtikuvissa julkisessa konsertissa ja leirintäalueilla omilla nimillään ja naamoillaan.

Onpas laiska ja ammattitaidoton poliisi. Tuollainen poliisi pitäisi panna syytteeseen virkavirheestä.

Tuolla asenteella poliisi ei saisi koskaan yhtäkään rikollista kiinni.

Poliisilaitos voitaisiin lakkauttaa tarpeettomana. Eiväthän ne poliisit kumminkaan näemmä mitään töitä koskaan viitsi tehdä.

Mistäköhän niille oikein maksetaan palkkaa?!



Korhosen mukaan tutkinta on priorisoitu vähäiseksi, koska Suvasveden saaressa sijaitsevalla mökillä ei tapahtunut vahinkoa


Joo, eihän se mitään vahinkoa aiheuta, että 16 tuntematonta ihmistä änkeää pihaan syömään, juomaan, telttailemaan ja kuseskelemaan.

Konstaapeli Korhosen mielestä hänen omalle kotipihalleen varmaan saa tulla vastaavanlainen revohka koska tahansa.

Helsingin kaupunki voisi antaa Sörnäisten satamassa loisivalle mustalaisleirille konstaapeli Korhosen osoitteen. Mustalaisethan voisivat leiriytyä tämän poliisisedän pihalle.

Korhosen mukaanhan se ei aiheuta mitään vahinkoa, että 16 tuntematonta ihmistä änkeää pihaan syömään, juomaan, telttailemaan ja kuseskelemaan. Näin ollen Korhosella ei ole mitään valittamista, jos hän saa vieraakseen vaikkapa 16 mustalaista pihalleen viikoksi tai pariksi. Sehän vain rikastuttaa Korhosta kulttuurillisesti ja opettaa hänelle suvaitsevuutta.



ja soutajaryhmä tarjosi myös maksun yöpymisestään.


Vasta jälkikäteen, kun omistaja oli useaan kertaan käskenyt heidän lähteä.

Konstaapeli Korhosen mielestä joku voi siis murtautua vaikka hänen kotiinsa ja selviytyä rangaistuksetta yksinkertaisesti antamalla pienen summan rahaa.

Saksalaiset antoivat 50 euroa 16 hengeltä eli n. 3 euroa per henki per vrk. Korhosen mielestä kuka tahansa murtovaras saa siis majoittua kenen tahansa luokse ilman asunnon haltijan ja omistajan lupaa ja vastoin asunnon omistajan nimenomanomaista poistumiskehotusta antamalla jälkikäteen korvausta 3 euroa.

Lisäksi mökkipihaan rantautumiseen vaikutti yhden matkalaisen sairauskohtaus.


Kyseessä oli yhden ihmisen migreeni eli päänsärky. Se ei ole mikään perustelu sille, että 16 ihmistä änkeää toisten pihalle vuorokaudeksi.

Saatana!!!

Miksi poliisi ei ota kiinni rikollisia, joiden nimet ja olinpaikat ovat tiedossa?

Miksi poliisi kieltäytyy tekemästä työtään eli rikollisten kiinniottamista?

Miten lakien noudattamista valvotaan, jos poliisi ei ota kiinni lainrikkojia?

Voiko kuka tahansa tehdä mitä tahansa rikoksia ilman, että poliisia kiinnostaa?

Mitä varten poliisi on olemassa, jos se ei edes yritä ylläpitää lakia ja järjestystä?

Suomessa vallitsee näemmä de facto anarkia, jossa mitään lakia ei ole.

Lait ovat näemmä pelkkää paperia, jolla ei ole mitään merkitystä. Kenenkään ei näemmä tarvitse noudattaa mitään lakia. Millään lakikirjaan kirjoitetulla pykälällä ei ole mitään merkitystä, koska poliisi ei millään tavalla valvo minkään lain noudattamista.

Kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa laissa kiellettyjä asioita saamatta niistä mitään laissa määrättyä rangaistusta, koska poliisi ei koskaan viitsi ottaa kiinni ketään rikollista. Poliisi siis antaa kaikille ihmisille luvan tehdä mitä tahansa rikoksia ihan vapaasti.




torstaina, heinäkuuta 14, 2011

Mari Kiviniemi: Ihmisiä palkattava sen perusteella, onko niillä jalkojen välissä reikä


Mari Kiviniemi, hullu ämmä


Suomen entisen pääministerin, Keskustapuolueen puheenjohtajan Mari Kiviniemen mielestä ihmisiä pitäisi palkata pörssiyhtiöiden hallituksiin sen perusteella, onko heillä jalkojen välissä reikä.

Kiintiöillä vai ilman?

Turun Sanomat 13.7 2011

Sukupuolten välinen tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus olivat viime viikolla näkyvästi esillä. EU-parlamentti hyväksyi päätöslauselman, jonka mukaan naisten osuuden pörssiyhtiöiden hallituksissa on noustava vähintään 30 prosenttiin vuonna 2015 ja 40 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä. Lähtökohtana ovat yritysten vapaaehtoiset toimet, mutta parlamentin mukaan asiaan puututaan lainsäädännöllä, jos muu ei auta.

EU-parlamentin päätös liittyy keskeiseen maailmanlaajuiseen kysymykseen, sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Suomen kaltaisissa teollistuneissa maissa naisten asema on monelta osin parempi kuin kehitysmaissa. Tehtävää meilläkin silti riittää.

Naisten heikko asema johtavissa tehtävissä on ongelma. Vaikka politiikassa lasikatot on murrettu, akateemisessa maailmassa ja elinkeinoelämässä naisten on edelleen vaikeaa kivuta tärkeimmille paikoille.

Naiset ovat sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti vähemmistössä yritysten johtopaikoilla ja niiden päätöksenteossa. Varsinkin kaikkein korkeimmissa asemissa ero miesten ja naisten osuuksissa on suuri. Syitä yritysjohdon miesenemmistöisyyteen saattaa olla monenlaisia, kuten miehiä suosivat ja naisia syrjivät yritys- ja johtamiskulttuurit sekä tiukassa istuvat asenteet.

Yritysten operatiivisessa johdossa naisia on selvästi vähemmän kuin hallituksissa. Tämä kysymys ei ole juurikaan ollut esillä tasa-arvopolitiikassa. Suomi sijoittuu eurooppalaisessa vertailussa heikosti, kun tarkastellaan naisten osuutta yritysten toimitusjohtajina: vuonna 2007 Suomi oli 27 EU-maan vertailussa sijalla 25.

Johtopaikkojen lisäksi myös palkka jakautuu epätasa-arvoisesti. Ponnisteluista huolimatta sukupuolten välinen palkkaero pieneni Suomessa vuosina 2007–2010 vain yhdellä prosenttiyksiköllä. Tavoitteeksi asetettu eron kaventaminen 15 prosenttiin tuntuu olevan vaikeaa saavuttaa.

Mielestäni EU-parlamentin päätös kasvattaa naisten osuutta pörssiyhtiöiden hallituksissa on oikea. Lähtökohtaisesti on edettävä pörssin sisäisten suositusten kautta ja annettava yritysten hoitaa asia itse kuntoon. Mikäli tilanne ei muutu, on harkittava lainsäädäntöä naiskiintiöistä. Esitin jo helmikuussa Kotimaa24:n haastattelussa samaa.

On hyvä, että myös valtiovarainministeri Jutta Urpilainen tukee EU-parlamentin kantaa asiassa. Yhden ministerin mielipide ei kuitenkaan riitä, vaan koko hallituksen on asetuttava sen taakse. Jos elinkeinoelämän itsesääntely ei toimi, hallituksen täytyy käynnistää lainvalmistelu naiskiintiöistä.

Saattaa olla, ettei lakia kiintiöistä tarvitse edes säätää. Hyvänä esimerkkinä ovat valtionyhtiöt ja valtioenemmistöiset pörssiyhtiöt. Molempien kohdalla on saavutettu tavoite, jonka mukaan hallituksissa on oltava naisia ja miehiä vähintään 40 prosenttia. Vuonna 2010 valtion kokonaan omistamien yhtiöiden hallituksissa naisten osuus oli 45 prosenttia, ja valtioenemmistöisissä pörssiyhtiöissä naisten osuus hallituksen jäsenistä on 39 prosenttia.

Suomessa riittää hyviä, päteviä ja koulutettuja naisia johtotehtäviin kaikilla aloilla. Yrityksissä on kiinnitettävä erityistä huomiota sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumiseen. Vain silloin naisille ja miehille on mahdollisuudet samanlaiseen urakehitykseen. Tutkimusten mukaan tämä on myös yritysten etu: naisten johtamat yritykset menestyvät vertailuissa keskimäärin miesjohtoisia paremmin.

Kirjoittaja on kansanedustaja ja keskustan puheenjohtaja.

Mari Kiviniemi



Voi vittu että on tyhmä ämmä. Kusipää. Hullu.

Rautalankaa vitun tyhmille idiooteille, kuten Kiviniemelle:

  • sukupuolten välinen tasa-arvo tarkoittaa sitä, että ihmisillä on sukupuolesta riippumatta samat oikeudet
  • jos toiselle sukupuolelle annetaan ETUOIKEUKSIA, se on sukupuolten välisen tasa-arvon VASTAKOHTA
  • naisten valitseminen tehtäviin vain siksi, että he ovat naisia, tarkoittaa VITUN eli jalkojen välissä olevan REIÄN asettamista rekrytointikriteeriksi

Sinä Mari Kiviniemi siis haluat ihmisiä palkattavan tehtäviinsä sen perusteella, onko heillä jalkojen välissä REIKÄ.

Etkö sinä ämmä osaa ajatella mitään muuta kuin sitä reikää eli vittua?

Mari Kiviniemi, pyöriikö koko sinun maailmasi sen jalkojen välissä olevan reiän ympärillä, kun haluat ihmisiä palkattavan vain sen reiän perusteella?


perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

Jutta Urpilainen: Vittu rekrytointikriteeriksi

Suomen valtiovarainministerin, SDP:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen mielestä ihmisiä pitäisi palkata sen perusteella, onko heillä jalkojen välissä vittu vai kyrpä ja kivekset.




Urpilainen kannattaa naiskiintiötä pörssiyhtiöiden hallituksiin

Perjantai 08.07.2011 klo 08:41 (päivitetty pe 08:45)

Valtiovarainministeri Urpilainen pitää mahdollisena, että naisedustukseen vaikutetaan lainsäädännöllä, jos luonnolliset tiet eivät tuota tulosta.

Jutta Urpilainen kuvailee tarkkailleensa pitkään naisten määrän ja aseman kohentumista talouselämän johtopaikoilla.

Malliksi Urpilainen antaa esimerkin kunnista, joissa kiintiöt ovat lisänneet naisten osallistumista päätöksentekoon odotetulla tavalla.

- Olen ollut pitkään sitä mieltä, että kiintiöitä voisi harkita. En sulje pois sitä mahdollisuutta, että asiaan tartutaan jopa lainsäädäntöteitse uuden hallituksen toimesta. Aion keskustella asiasta elinkeinoelämän edustajien kanssa, Urpilainen tuumii.






torstaina, heinäkuuta 07, 2011

Asevelvollisuudesta lyhyesti ja ytimekkäästi




Väite asevelvollisuuden "halpuudesta" perustuu väärinkäsitykseen.

Toki on valtiolle "halpaa", että valtio ottaa kansalaisten työvoimaa ilmaiseksi. Ilmainen on aina halpa. Se työvoima ei kuitenkaan ole yhteiskunnalle ilmaista. Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Kun valtio pakottaa ihmiset työskentelemään valtiolle ilmaiseksi, yhteiskunta eli ihmiset menettävät tämän työpanoksen.

Tämä on aivan sama asia kuin se, että ennen muinoin valtio peri veroja luontaistuotteina eli viljana, voina, lihana, kalana jne. Sekään ei ollut ihmisille ilmaista. Ihmiset joutuivat esim. lypsämään lehmiä ja kirnuamaan voita voidakseen sitten maksaa valtiolle veroja voitynnyreinä. Jos ihmiset eivät olisi joutuneet antamaan tätä voita verona valtiolle ilmaiseksi, ihmiset itse olisivat voineet myydä tämän voin vapailla markkinoilla ja saada siitä rahaa. Verojen periminen voina siis tarkoitti sitä, että ihmiset menettivät ko. voin hinnan verran rahaa. Tämä on aivan sama asia kuin se, että ihmiset olisivat maksaneet ko. rahasumman verran veroja. Vastaavasti antaessaan valtiolle omaa työvoimaansa ilmaiseksi suorittamalla varusmiespalveluksen ihmiset menettävät ko. työvoimaa vastaavan summan rahaa eli tulevat maksaneeksi veroa ko. rahasumman verran. Asevelvollisuus ei siis ole ilmaista yhteiskunnan eli ihmisten kannalta.