tiistaina, kesäkuuta 28, 2005

Boikotoikaa ravintola Lehtovaaraa

Don't eat at Ravintola Lehtovaara

So a guy goes into the expensive Lehtovaara restaurant in Töölö and gets crappy service. He decides to send the restaurant a letter and post it on his blog as well. The letter got so many hits, that it rose to the #2 spot on Google - the #1 spot of course belonged to the restaurant. The lawyer/owner of the restaurant got upset about this and decided to threaten the author with a 80,000 euro lawsuit if he doesn't remove the letter...


Joku on ystävällisesti skannannut HS:ssa tänään julkaistun puhelinhaastattelun, jossa ravintola Lehtovaaran omistaja, asianajaja Antero Molander tekee itsensä todella naurunalaiseksi HS:n miljoonan lukijan silmissä.

Boikotoikaa ravintola Lehtovaaraa!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jokaisella on oikeus olla typerä, mutta Lehtovaaran omistaja on lähes täydellinen idiootti.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Lehtovaaraa on erityisen helppo boikotoida kun se on kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kommentti ei varsinaisesti kuulu tänne, mutta minkä ihmeen takia elitisti-Ellilä on mennyt poistamaan kahdesta uusimmasta viestistä kommentteja ja samalla estänyt niihin kommentoinnin? Tai, no syytä siihen ei oo vaikee arvata, kun viestit olivat Ellilän idiotistisen näkemyksen vastaisia.

Luulisi, että Ellilä ei tuolla toimenpiteellä juurikaan positiivista julkisuutta saanut.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Poistetut kommentit olivat irrelevanttia trollausta, jossa vain toistettiin jo aiemmissa viesteissä esilletuotuja egalitaristisia huuhaameemejä yms.

En suinkaan poistanut ko. viestejä siksi, että niissä oltiin eri mieltä kanssani. Minähän jätin jäljelle aiemmat kommentit, joissa samat "pointit" oli jo tuotu esille.

Toisto ad nauseam ei ole järkevää keskustelua. Jos jollain on jotain järkevää kommentoitavaa ko. kahdesta postauksesta, voi ihan vapaasti kirjoittaa vaikkapa vapausfoorumille.