keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2005

Tv-lupa ja tainnutusaseet

Tv-lupa: kun sinä alat maksamaan, muutkin maksavat enemmän. Tämä, ja monia muita helmiä linkkejä löytyy liberalismi-keskustelukanavan viimeisimpien linkkien listasta.

Tsekatkaa myös video tainnutusaseiden hyötykäytöstä sekä verkkouutisten artikkeli Suomen tilanteesta.

Tainnutusaseita on Suomessakin ollut 30 kappaletta testikäytössä puoli vuotta, ja niitä on käytetty 20 kertaa (kuulopuhetta). Jos ne otetaan laajasti käyttöön, tuolla tahdilla niitä käytetään tuhansia kertoja vuodessa.

3 kommenttia:

joonas kirjoitti...

Lisäksi olisi pitänyt vielä mainita, että muistaakseni Verkkouutisten artikkelin mukaan ilman tainnutusaseita vain kahdessa käyttötapauksessa olisi jouduttu turvautumaan pistooliin.

Eli vain 10% tapauksista poliisi käytti vähemmän voimaa kuin olisi muuten käyttänyt. Harmi kyllä linkki Verkkouutisten sivuille ei enää toimi.

Anonyymi kirjoitti...

Löytämässäsi versiossa oli pätkitty pois muun muuassa kohta, jossa tämä hysteerinen musta nainen syyttää poliiseja rasisteiksi. Naisen ajokortti oli hyllytetty ja tuohan oli siis vain rutiini toimenpide, tai olisi ollut jos ajaja ei olisi vastustanut. Todellisuus on niin toinen mitä media antaa ymmärtää..

Ensimmäinen tainnutus oli mielestäni täysin oikeutettu, nainenhan olisi voinut vetää vaikka puukon tai aseen esiin, kun ei muutenkaan alkuunkaan totellut poliiseja ja vastusti poliisien yrityksiä poistaa hänet autosta.

Kokoversio: http://alt.coxnewsweb.com/palmbeachpost/video/taserarrest.mov

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään vielä tämä perjantai-illan iloksi:

If you do not comply, I am going to tase you.
I am going to tase you.
I repeat, comply or I will tase you.
I WILL TASE YOU IF YOU DO NOT COMPLY!
-does not comply-
-tase-
WTF WHY DID YOU TASE ME WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH