maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Israel vs. Hamas: déjà vu

Hamas ampuu tuhansia raketteja Israeliin.

Israel hyökkää Hamasin hallitsemalle alueelle eli Gazaan tuhotakseen terroristien tukikohdat, joista niitä raketteja on ammuttu.

Eurooppalainen vasemmisto osoittaa mieltä Israelia vastaan.

Eurooppalainen vasemmisto ei ole millään tavalla noteerannut sitä seikkaa, että Hamas on ampunut tuhansia raketteja Israeliin. Eurooppalainen vasemmisto vastustaa vain Israelin vastahyökkäystä. Eurooppalaisen vasemmiston mielestä Israelin pitäisi siis vain istua Hamasin rakettien maalitauluina tumput suorina, tekemättä mitään.

Tästä tulee vahva déjà vu-tunne. Olen nähnyt tämän saman näytelmän aiemminkin. Tarkemmin sanottuna näin täsmälleen samaa käsikirjoitusta noudattavan näytelmän kaksi ja puoli vuotta sitten, vuoden 2006 kesällä.

Tällöin Hizbollah oli ampunut tuhansia raketteja Israeliin.

Israel hyökkäsi Hizbollahin hallitsemalle alueelle eli Etelä-Libanoniin tuhotakseen terroristien tukikohdat, joista niitä raketteja on ammuttu.

Eurooppalainen vasemmisto osoitti mieltään Israelia vastaan.

Eurooppalainen vasemmisto ei millään tavalla noteerannut sitä seikkaa, että Hizbollah oli ampunut tuhansia raketteja Israeliin. Eurooppalainen vasemmisto vastusti vain Israelin vastahyökkäystä. Eurooppalaisen vasemmiston mielestä Israelin pitäisi olisi siis pitänyt vain istua Hamasin rakettien maalitauluina tumput suorina, tekemättä mitään.

Miksi eurooppalaiset vasemmistolaiset ovat islamilaisten terroristien intressejä palvelevia hyödyllisiä idiootteja?

Miten kukaan voi olla niin tyhmä ja tietämätön kuin eurooppalaiset vasemmistolaiset, joita islamilaiset fasistit vetävät kuin pässiä narussa?


Ei kommentteja: