tiistaina, lokakuuta 20, 2009

Ortodoksisen kirkon arkkipiispa on mielipuoli


"Uskontotieto on osasyy Ruotsin mellakoihin"

20.10.

STT

Ruotsista ei aina kannata ottaa esimerkkiä, uskoo arkkipiispa Leo. Ortodoksisen kirkon isän mielestä uskonnonopetuksen korvaaminen uskontotiedolla on johtanut länsinaapurissa vakaviin yhteiskunnallisiin ongelmiin.

- Uskonnon opetuksesta luopuminen on osasyy siellä roihahtaneisiin rasistisiin nuorisomellakoihin, arkkipiispa uskoo.

Ortodoksisen kirkon arkkipiispa Leo on siis mielipuoli.

Uskonnon opetuksesta luopuminen on tämän mielisairaan, selibaatissa elävän ihmisraunion mielestä syynä siihen, että muslimit polttavat autoja ja taloja.

Sairasta. Tuo huru-ukko elää jossain norsunluutornissaan tai zigguratissaan irrallaan reaalimaailmasta.

Sitäpaitsi: miksi tuo sekopää kutsuu muslimien harrastamia autonpolttajaisia ja koulujen tuhopolttoja "rasistisiksi nuorisomellakoiksi"?

Missä se rasismi luuraa?

Kyse on siitä, että MUSLIMIT polttavat autoja ja taloja!!

Tuo huru-ukko ilmeisesti luulee, että Ruotsin "nuorisomellakat" ovat ruotsalaisten jenginuorten hyökkäyksiä viattomia muslimeja vastaan?

Tästä näemme, mihin suomalaisten toimittajien harrastama journalismin periaatteiden rikkominen johtaa: kun islamilaisten terroristien valehdellaan olevan "ruotsalaista nuorisoa", Suomen toisen valtionkirkon arkkipiispa luulee autojen ja koulujen tuhopolttajien todella olleen muslimien sijasta ruotsalaisia.

Miksi sanomalehdissä ei kerrota, että MUSLIMIT ovat viime vuosina polttaneet KYMMENIÄ tai jopa SATOJA kouluja eri puolilla Ruotsia?

Miksi sanomalehdet valehtelevat ihmisille?

Kenellä on motiivi moiseen valehteluun?

Miksi näin tärkeästä ja järkyttävästä asiasta - suuresta turvallisuusuhasta - VALEHDELLAAN mediassa jatkuvasti?

Miksi? Miksi? Miksi?

STT:

Leon mielestä Ruotsissa näkyy, kuinka hatarat tiedot omasta uskonnosta johtavat juurettomuuden tunteeseen ja henkiseen pahoinvointiin.

Miten niin?

Miksi Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa luulee, että Ruotsissa asuvilla muslimeilla olisi hatarat tiedot omasta uskonnostaan eli islamista?

Millä perusteella?

Väittääköhän Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa kenties, että ruotsalaisilla luterilaisilla olisi hatarat tiedot omasta uskonnostaan eli kristinuskosta?

Tämä voi olla tottakin, mutta miten tämä liittyy MUSLIMIEN tapaan polttaa taloja ja autoja?

Miksi Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa on noin tyhmä ja tietämätön?

Miksi Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa on totaalinen idiootti, joka ei tajua yhtään mistään mitään?


STT:

Arkkipiispa puhui tiistaina Helsingissä järjestetyssä keskustelutilaisuudessa. Ortodoksien, evankelisluterilaisten ja muslimien mielipiteitä avanneiden alustajien puheita täydensi Suomen ekumeenisen neuvoston pääsihteeri Heikki Huttunen.

- Esimerkiksi ruotsalaiset sosiaalityöntekijät ovat kertoneet minulle olevansa religionsblinda, uskontosokeita, Huttunen sanoo.

He sanovat olevansa vaikeuksissa muista kulttuureista tulevien asiakkaidensa kanssa, koska eivät ymmärrä heidän ajatusmaailmaansa.

Jos ruotsalaiset viranomaiset ja poliitikot ymmärtäisivät muslimien ajatusmaailmaa, he eivät olisi koskaan päästäneet muslimeja Ruotsiin.

Muslimien ajatusmaailmaa ei tietenkään ymmärrä myöskään Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa, koska hän luulee islamilaista terrorismia "ruotsalaisen nuorison rasistiseksi mellakoinniksi". Lisäksi hän väittää islamilaisen terrorismin johtuvan "nuorison tietämättömyydestä omasta uskonnostaan". Hän ei siis tajua islamista yhtään mitään.

Miksi Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa on niin tyhmä, että ei tiedä islamista yhtään mitään?

Miksi Suomen toisen valtionkirkon arkkipiispa on täysin tietämätön Suomen toiseksi suurimman uskonnon sisällöstä?

Miksi Suomen toisen valtionkirkon arkkipiispana on ihminen, joka ei tiedä muista uskonnoista yhtään mitään?


STT:

- Neuvostoliitossa uskonnon opettaminen kiellettiin 70 vuodeksi. Yksi seuraus oli ihmiskauppa, kun entisten neuvostomaiden asukkaat eivät aina tiedä edes omaa ihmisarvoaan, Huttunen vertaa.

Täyttä paskaa. Tämä hullu "ekumeenisen neuvoston pääsihteeri" siis väittää, että uskonnottomuus johtaa ORJAKAUPPAAN. Tämähän on aivan täyttä paskaa. Miten kukaan voi sanoa mitään noin tyhmää?

Tuollaisia mielipuolia työskentelee VERONMAKSAJIEN RAHOILLA KUSTANNETUSSA valtionkirkkojen "ekumeenisessa neuvostossa".

VERONMAKSAJIEN RAHOILLA siis tuotetaan tuollaista paskapropagandaa, että uskonnottomuus johtaa ORJAKAUPPAAN.

Miten kukaan voi olla sitä mieltä, että olisi moraalisesti oikein kustantaa tuollaisia hulluja valheita VERONMAKSAJIEN RAHOILLA?

Miten kenenkään mielestä voi olla oikein maksaa VEROVAROISTA jollekulle PALKKAA tuollaisten mielipuolisten houreiden sanomisesta?

STT:

Ainakin opetusministeri Henna Virkkunen (kok.) on ollut valmis pohtimaan kaikille yhteistä uskontotietoa. Oppiaine kertoisi tasaveroisesti useista eri uskontokunnista.

Tällainen oppiaine on jo olemassa. Sen nimi on elämänkatsomustieto. Mitään erillistä "uskontotietoa" ei tarvita. Uskonnot ovat kulttuurihistoriallisia ja yhteiskunnallisia ilmiöitä, joita voidaan käsitellä historian ja yhteiskuntaopin tunneilla.


STT:

Riittävästi tietoa kaikista katsomuksista

"Laitan lapseni elämänkatsomustietoon, jotta hän saa tietää kaikista eri uskonnoista", sanoi eräs äiti alakoulun aulassa. Kommentin kuuli Helsingin yliopistossa tulevia teologeja opettava Jyri Komulainen, kun hän talutti omaa ekaluokkalaistaan samassa jonossa.

Komulaisen mielestä olennaisinta keskustelussa on se, että maailmalla matkaava ihminen saa riittävästi tietoa eri uskonnoista. Esimerkiksi elämänkatsomustiedon kohdalla opetussuunnitelmassa ei mainita nimeltä yhtään ainutta uskontokuntaa.

- Ei ole olemassa kaikille yhteistä eettistä perinnettä tai filosofiaa, jonka avulla ihminen voisi ymmärtää kaikkia kulttuureja, Komulainen sanoo.

Tässä siis väännettiin rautalangasta, että opetusministeri Henna Virkkusen peräänkuuluttama oppiaine on jo olemassa. Sen nimi on elämänkatsomustieto.


STT:

Ortodoksiseen uskonnonopetukseen osallistuva Joonas Viljakaisen mielestä uskonto on taustalla kaikissa oppiaineissa historiaa ja yhteiskuntaoppia myöten.

- Oikeastaan koko lukion ainut maailmaa avartava kurssi on neljäs uskonnonkurssi, nimeltään maailman uskonnot.

Tämä oli siis jonkun random-lukiolaisen mielipide. Jos joku lukiolaispoika katsoo lukion AINOAN "maailmaa avartavan kurssin" olevan yksi uskonnonkurssi, vika on kyllä koulupojan omien korvien välissä.


STT:

Keskustelutilaisuuden järjesti Suomen ekumeeninen neuvosto yhdessä Kirkon tiedotuskeskuksen kanssa.

Veronmaksajien rahoilla siis tuotettiin sellaista paskapuhetta, että USKONNOTTOMUUS on syynä ISLAMILAISEEN TERRORISMIIN ja ORJAKAUPPAAN.

Miten kukaan kehtaa valehdella noin sairaasti?!

Miten kukaan voi hyväksyä, että tuollaisia mielisairaita valheita tuotetaan VERONMAKSAJIEN RAHOILLA?

Miksi Suomessa hyväksytään tällainen sairas valtionkirkkosysteemi?

Miksi Suomessa ei tajuta islamin uhkaa?

Miksi Suomen molemmat valtiokirkot ovat islamin puolella?

Miksi Suomen molemmat valtiokirkot ovat täynnä suisidaalisia mielipuolia, dhimmejä, muslimien perseennuolijoita?

Islamin opin mukaan maailma jakautuu islamin valta-alueeseen ja sodan alueeseen. Jälkimmäisessä siis käydään sotaa, jotta nämä alueet saataisiin islamin valtaan. Mitään muita alueita ei ole, vaan maailma on jaettu täysin jäännöksettomästi näihin kahteen alueeseen. WTC-iskut, Lontoon iskut, Madridin iskut, Pariisin jatkuvat, rutiininomaiset katumellakat, Göteborgin ja Malmön ramadanmellakat eli autonpolttajaiset ja koulujen tuhopoltot jne. ovat kaikki tätä sotaa.

In Islam, the world is divided into two components: dar al-Islam and dar al-Harb. Dar al-Islam means lands under Islamic rule. Dar al-Harb (Arabic: دار الحرب "house of war") is a term used to refer to lands administered by non-Muslim governments. The inhabitants of the Dar al-Harb are called harbi (Arabic: حربي), as opposed to dhimmi. A harbi has no rights, not even the right to live. A dhimmi (Arabic: ذمي) is a non-Muslim subject of a state governed in accordance with sharia law. The term connotes an obligation of the state to protect the life, property, and freedom of religion of the infidel subject in exchange for an extra tax known as the jizya and the infidel's acceptance of Muslim supremacy.

Tämä pitäisi kertoa sanomalehdissä joka päivä, mutta jostain syystä tätä ei ole koskaan kerrottu yhdessäkään suomalaisessa sanomalehdessä tai tv-uutislähetyksessä.

Miksi? Miksi? Miksi?

6 kommenttia:

IDA kirjoitti...

"Sitäpaitsi: miksi tuo sekopää kutsuu muslimien harrastamia autonpolttajaisia ja koulujen tuhopolttoja "rasistisiksi nuorisomellakoiksi"?

Missä se rasismi luuraa?

Kyse on siitä, että MUSLIMIT polttavat autoja ja taloja
!!"

No ortodoksien mielestä muslimit voivat käyttäytyä rasistisesti muuta väestöä kohtaan.

Koulujahan siellä poltetaan. Jos syitä etsisi kouluista itsestään niin opetussuunnitelmien muuttaminen toisuskoisten vuoksi - tämähän on todellinen syy miksi Suomessakin suunnitellaan uskonnon opetuksesta luopumista eivät mitkään uskonnottomien vaatimukset tai näkemykset - tieltä on yksi tapahtunut muutos verrattuna aikaan ennen koulupolttoja.

Itse en väitä, että tuo olisi syy, mutta kyseinen arkkipiispa voisi siis hyvin ajatella niin.

vapaus kirjoitti...

Vastaus kysymykseen, miksi Suomessa ei tajuta islamin uhkaa, on todennäköisesti se, että poliitikot ja media ja maallistuneet muslimit esittävät jatkuvasti eri foorumeilla, että islam ei ole mikään uhka. Ihmiset ovat tottuneet uskomaan sitä mitä lehdissä lukee ja televisiossa näkyy. Heidän maailmankuvansa järkkyisi liikaa, jos he alkaisivat uskoa vaihtoehtoblogeja, joissa väitetään, että islam on todellinen uhka.

Eihän suurin osa 1930-luvun juutalaisistakaan uskonut, että heitä todellisuudessa mikään uhkaisi, vaikka verkko kiristyi heidän ympärillään koko ajan, ja pahaenteisiä merkkejä oli ilmassa. Vai muutamat älykkäimmät tajusivat pakata laukkunsa ja lähteä pois Euroopasta.

Ihmisillä on yleisesti sellainen luonne, että vaaran uhatessa uskotaan mieluummin hyvää kuin pahaa. Talvisodan allakin poliitikot uskoivat, ettei Neuvostoliitto sittenkään hyökkää, kunhan uhittelee - kunnes pommeja putosi Helsinkiin.

Jatkuva uhkan ja tuhon julistaminen toisaalta vie terän todellisen vaaran osoittamiselta. Kun vuodesta toiseen julistetaan, että muslimit tulevat ja tuhoavat Euroopan, eikä näin näytä heti tapahtuvan, varoituksia pidetään yliampuvina. Hitaasti etenevässä tuhossa taas pätee vanha vertaus sammakosta, joka ei tajua hypätä pois kattilasta, kun vettä kuumennetaan hitaasti. Eurooppa islamilaistuu, mutta se tapahtuu niin hitaasti, etteivät ihmiset huomaa sitä eivätkä reagoi siihen.

Niillä, jotka väittävät, ettei islam ole uhka, ja että islamilaisuudella pelotteleminen on liioittelua, on ikävä kyllä paljon materiaalia väitteittensä tueksi. Ja osan tästä materiaalista ovat antaneet islamilaisuudella pelottelijat esittämällä epätarkkaa tai virheellistä tietoa.

Kuinka moni maahanmuuttokriitikko esimerkiksi on käynyt Malmön seudun pahamaineisissa lähiöissä ja kysynyt asianomaisilta, miksi he mellakoivat. Malmön lähiöiden maahanmuuttajanuoret vain oletetaan automaattisesti "islamin sotureiksi", jotka käyvät pyhää sotaansa suuren suunnitelman mukaisesti hämärien mullahien johtaessa toimintaa taustalla. Tällaisen väittäminen tuntuisi uskottavammalta, jos väitteen tueksi esitettäisiin joitakin vähän tuoreempia todisteita kuin Koraanin jakeita. En väitä etteikö näin olisi ainakin jossakin mitassa, mutta joku muu voi väittää, mikäli hänellä on muunlaista tietoa.

irma-08 kirjoitti...

Törmäsin kirjoitukseesi ihan vahingossa. En ota kantaa varsinaisiin maahanmuuttoaiheisiin väitteisiisi, sillä en perehtynyt niihin sen paremmin. Haluaisin kuitenkin oikaista arkkipiispa Leosta antamiasi lausuntoja (huom! en ole ortodiksi, mutta luterilaiseen/suomalaiseen yleissivistykseeni sisältyy mm. tämäkin asia). Arkkipiispa Leo on leski, hän siis on ollut naimisissa. Lisäksi hänellä on tytär, ihan oikea oma tytär. Hänellä on siis, toisin kun annoit ymmärtää, omakohtaista kokemusta aviomiehen, isän ja tavallisen perheellisen ihmisen elämästä. Olisi aiheellista ehkä vähän paremmin perehtyä taustoihin myös blogikirjoittelussa!

Mikko Ellilä kirjoitti...

Hän on siis ruvennut selibaattiin vasta ryhdyttyään papiksi. Enpä tosiaan tiennyt hänen henk.koht. taustojaan.

roskaposti kirjoitti...

Ellilä, oletko joku trolli vai etkä vieläkään selvittänyt hänen taustojaan?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Leo_%28arkkipiispa%29

IDA kirjoitti...

Hän on siis ruvennut selibaattiin vasta ryhdyttyään papiksi. Enpä tosiaan tiennyt hänen henk.koht. taustojaan.

Ei ortodoksipappien ole elettävä selibaatissa. Tosin piispojen tietääkseni on, joten virhe ei sinänsä ole niin paha.