torstaina, tammikuuta 13, 2011

Kokoomusnuoret nuolevat puoluejohdon persettä

On vastenmielistä nähdä, kun jotkut nuoriso- ja opiskelijapoliitikot nuolevat puolueidensa johtoportaan perseitä.

Alla autenttisia facebook-sitaatteja kokoomusbroilereilta, jotka menevät uskonnolliseen hurmioon ihaillessaan suuria johtajiaan:

Wille Rydman
Nyt myös puhemies Niinistö lupautui KNL:n talouspoliittisen seminaarin puhujaksi! Upea setti tulossa la 5.3.:... Sauli Niinistö, Iiro Viinanen, Piia-Noora Kauppi... Ei paha ollenkaan :)

Henri Heikkinen
Helvetin hienoa


Jussi Ratsula
Upeaa toimintaa! Loistava seminaari tulossa! :)


Piia Palmgrén
Mä oon niin liekeissä tästä :)


Veikko Jarmala
Tästä ei voi olla kuin pitämättä. Pelkästään Viinasen osallistuminen olisi kruunannut koko seminaarin, mutta Niinistö on vielä se viimeinen timantti.Anssi Murtonen
Mahtavuutta!


Sampo Lindgren
Tässä kriittisessä talouspoliittisessa tilanteessa Suomi tarvitsee juuri tuollaista seminaaria. Todella hyvää työtä, Wille.


Lauri Kangasmaa
Eiköhän me nyt yks Suomen talous tämän tasoisella seminaarilla saada oikealle kurssille!


Timo Elo
Hyvä hyvä!


Tästä tulee etsimättä mieleen mm. Neuvostoliitossa, Natsi-Saksassa, Pohjois-Koreassa ja Saddam Husseinin Irakissa vallinneet johtajanpalvontakultit.


3 kommenttia:

Gegge kirjoitti...

Ketkä kolmikosta Niinistö, Viinanen ja Kauppi kuuluvat puoluejohtoon?

Mikko Ellilä kirjoitti...

On epäolennaista, että he eivät tällä hetkellä ole puolueen puheenjohtajistoa. He ovat kuitenkin puolueen ideologisia johtohahmoja ja auktoriteetteja. Tässä on siis kyseessä henkilönpalvonta.

Liberaali kirjoitti...

"Tästä tulee etsimättä mieleen mm. Neuvostoliitossa, Natsi-Saksassa, Pohjois-Koreassa ja Saddam Husseinin Irakissa vallinneet johtajanpalvontakultit."

No haista nyt paska! Tuossa on kyse samasta jutusta kuin siinä, että pissikset kokoontuvat jotain Antti Tuiskua kuuntelemaan. Siis fanittamisesta. Kokoomus on tuollaisten aivottomien porvaripentujen kansoittama "we love stupidity" -fan club.