tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Katainen antaa suomalaisten rahoja Portugalin konkurssipesälle
www.uusisuomi.fi:

Jyrki Kataiselta pahaenteinen varoitus


Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) on sanonut MTV3:lle, että Irlanti ei ehkä ole viimeinen maa, joka hakee kansainväliseltä yhteisöltä rahoitusapua.

Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Lausunnollaan Katainen eroaa muista euroalueen johtohahmoista, jotka eivät ole pitäneet uusia pelastamisia väistämättöminä, Reuters huomauttaa.

Katainen sanoi loppuvuodesta Ylen aamu-tv:ssä, ettei voi mennä takuuseen siitä, ettei uusia pelastuspaketteja tule.

Katainen sanoi myös MTV3:lle, että Portugalin kannattaisi ottaa poliittisia askeleita, joilla kansainväliset markkinat rauhoittuisivat.

Portugalin valtionlainojen korot nousivat uuteen ennätykseen eilen. Huoli Portugalin joutumisesta kansainvälisen yhteisön syliin on viime päivinä kasvanut. Kuluvan viikon katsotaan olevan ratkaisevan tärkeä Euroopan velkakriisin suhteen, kun Portugali ja muut kriisimaat huutokauppaavat valtion lainapapereita. Sekä ekonomistit että Portugalin suurin sanomalehti uskovat, että maa ei voi välttää lainan pyytämistä.

Katainen ei suostunut kommentoimaan sitä, keskustellaanko EU:ssa Portugali-lainasta.

Reutersin lähde kertoi sunnuntaina, että Saksa, Ranska, Suomi ja muut euromaat painostavat Portugalia hakemaan rahoitusapua Kreikan ja Irlannin vanavedessä, jotta kriisin leviäminen Espanjaan saataisiin estettyä.Katainen siis haluaa taas lahjoittaa lisää suomalaisten veronmaksajien rahoja toisten valtioiden konkurssipesille.
Katainen on maanpetturi. Katainen varastaa suomalaisten veronmaksajien rahoja ja antaa niitä toisten valtioiden konkurssipesille.
Tähän mennessä Katainen on maksanut Kreikan valtion Saksasta ostamat panssarivaunut suomalaisten veronmaksajien rahoilla ja antanut Irlannille avoimen valtakirjan maksella velkojaan suomalaisten veronmaksajien rahoilla tietämättä lainkaan tästä Suomelle aiheutuvan laskun suuruutta.

Katainen on hullu. Katainen on Suomen ja suomalaisten pahimpia vihollisia.

Katainen on vaarallisempi maanpetturi kuin taistolaiset aikoinaan, koska taistolaisilla ei ollut valtaa. Katainen on vallassa. Valtiovarainministeri on Suomen suurimpia poliittisia vallanpitäjiä pääministerin ja presidentin ohella. Suomessa on nykyään vallassa pahempia mielipuolia kuin Kekkosen aikana.

Ei kommentteja: