torstaina, elokuuta 16, 2012

Ville Niinistö valehtelee, että Vihreät kannattavat sananvapauttaFacebookissa Vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi valehtelee, että neekerimannerheim-elokuvan tekijöille on muka esitetty uhkauksia:


Jyrki Kasvi · 2 597 abonné(e)s
Hier, à 16:15 ·
Toivottavasti uhkausten takana on samaa porukkaa, joka toisissa yhteyksissä on valittanut heidän sananvapauttaan loukattavan. Olisi hauska nähdä, miten looginen oikosulku saa aivot poksahtamaan.

Aamulehti:

Päivitetty 16.8.2012 09:11, julkaistu 15.8.2012 13:49

Marski-elokuvan tuottaja syyttää ”hommafoorumeita” uhkailusta

 

Kohua herättäneen Suomen Marsalkka -elokuvan tuottaja sanoo, että elokuvan tuotantotiimin turvallisuustasoa pitää nostaa, koska tiimiä on uhkailtu.
– En ymmärrä tätä hommafoorumien reaktiota, vihareaktiota. Tässä pitää nostaa [tuotantotiimin] turvallisuustasoa yllättäen. Eihän se voi mennä niin, että ihmisten turvallisuutta aletaan uhkailla, jos he tekevät elokuvaa, Lyytinen sanoi STT:lle.
Lyytinen nostaa lausunnossaan esiin maahanmuuttokriittisen Hommafoorumi-keskustelupalstan. Kyseisen foorumin keskustelu on kuitenkin Marski-uutisoinnin kohdalla ollut varsin monivivahteista ja pohdiskeleva. Ainakaan tätä kirjoitettaessa keskiviikkona iltapäivällä Hommafoorumin aihetta koskevasta ketjusta ei löydy yhtään uhkausta.
Hommafoorumissa uutiselle lähinnä hymähdellään. Sitä analysoidaan myös tietoisena provokaationa.
”Totta kai kyseessä on harkittu provokaatio, sillä ihmisten reaktiot tiedetään (toivotaan) samanlaisiksi kuin aiemman homo-Mannerheim-elokuvan yhteydessä (Katriina Lillqvist julistautui pian äärioikeiston uhkaamaksi sananvapauden marttyyriksi). Ja totta kai provosointi kiistetään ja selitellään moneen kertaan keskustelun spinnatessa taiteellisen vapauden kautta suvaitsemattoman perussuomalaisäärioikeiston uhkaan. Mutta edelleen totta kai Yleisradiolla tai millä tahansa porukalla pitää olla oikeus esittää Mannerheim, Muhammed tai kuka tahansa aikaa sitten kuollut henkilö ihan sellaisena kuin haluaa”, pohtii nimimerkki Roope Hommafoorumissa.Joku toteaa em. Vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvin facebook-seinällä, että Vihreät vastustavat sananvapautta. On siis äärimmäisen tekopyhää, että Vihreät valehtelevat, että hommaforumilaiset muka vastustaisivat sananvapautta ja olisivat muka esittäneet jotain uhkauksia neekerimannerheim-elokuvan tekijöille:

 • Jussi Kaarlonen Te perkeleen vihreät olette omineet koko sananvapauden ja mielipiteenvapauden. Ja julistatte kaikki omaa katsantokantanne vastaiset kirjoitukset vihapuheeksi, rasistiseks,typeräksi ja kirjoittajakin on jonkunsortin vajakki. Ketkä nostattivat koko Halla-Aho-kohun? VIHREÄT! ketkä nostivat kohullaan Halla-Ahon ensin kaupunginvaltuustoon? VIHREÄT. Entäs eduskuntaan...no VIHREÄT! Hyvin hyvin harva olisi lukenut sitä VIHREITTEN mainostamaa blogia. Koko Persusuomailsten menestys on VIHREITTEN aikaansaannos. Se on ihan kylmä poliittinen tosiasia.Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kommentoi:


 • Ville Niinistö Vihreiden periaateohjelma:
  "3 Vapaus
  Ihmisten vapauden kunnioittaminen ja edistäminen on keskeinen osa vihreää ajattelua. Puolustamme ihmisten perusvapauksia – myös silloin, kun olemme jonkun kanssa eri mieltä. Vapaudet kuuluvat yhdenvertaisesti kaikille."
  --
  "Sananvapaus takaa sen, että valtaa pitäviä voi kritisoida vapaasti. Vapautta kunnioittavassa yhteiskunnassa on sanomisen ja loukkaantumisen vapaus, ei vaientamisen kulttuuria. Monipuolisen kansalaiskeskustelun ylläpitäminen on meidän kaikkien asia."

  Se siitä että vihreät eivät kunnioittaisi sitä että toiset ovat kanssamme eri mieltä. Se ei tarkoita sitä että meidän pitäisi muuttaa omaa mielipidettämme. Meilläkin on oikeus mielipiteeseen ja sen edistämiseen, kuten muillakin puolueilla. Että jos kiinnostaa mitä me oikeasti olemme mieltä eikä vain toisten versiot vihreistä.


Hadith-tekstit ovat Muhammadin aikana eläneiden ihmisten kertomia muistikuvia Muhammadista. Hadith-tekstien mukaan Muhammad oli sukupuoliyhdynnässä hänelle naitetun Aisha-nimisen tytön kanssa tämän ollessa 9-vuotias, Muhammadin itsensä ollessa yli 50-vuotias. Muhammad siis raiskasi 9-vuotiaan tytön ollessaan yli 50-vuotias mies. Tämä on islamin pyhää tekstiä, jonka epäileminen on ristiriidassa islamin kanssa. Islamin mukaan Muhammad oli Jumalan profeetta, joka oli kaikissa asioissa aina oikeassa. Muhammad ei siis koskaan voinut tehdä mitään väärin. Islamin mukaan siis on oikein, että 50-vuotias mies raiskaa 9-vuotiaan tytön. Tämän kyseenalaistaminen on ristiriidassa islamin kanssa. Halla-aho oli siis täysin oikeassa sanoessaan, että islam on pedofiiliuskonto. Tämän tosiasian kertomisesta Halla-aholle kuitenkin annettiin rikosoikeudellisia rangaistuksia. Vihreät kannattavat tätä. Vihreät siis vastustavat sitä, että Suomessa kerrotaan tosiasioita islamista. Vihreät haluavat, että islamia koskevien tosiasioiden kertominen on kielletty rikosoikeudellisten rangaistusten uhalla.

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö siis valehtelee sanoessaan yllä, että Vihreät muka kannattavat sananvapautta.
Ei kommentteja: