maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Ilmastonmuutospropaganda tappaa ihmisiä nälkään

Viime vuosina länsimaiden hallitukset ovat fossiilisten polttoaineiden käytön vähentämiseksi tukeneet ns. biopolttoaineiden tuotantoa verotuksellisin keinoin ym. lainsäädännöllisin keinoin.

Tämä on johtanut siihen, että aiemmin ruoantuotantoon käytettyä peltoalaa on ruvettu käyttämään biopolttoaineiden viljelyyn. Ruoantuotanto on tästä syystä supistunut ja kysynnän ja tarjonnan lain mukaisesti ruoan hinta on noussut.

Kehitysmaissa monet ihmiset muutenkin elävät nälkärajalla, joten ruoan hinnan pienehkökin nousu johtaa massiivisiin nälkäkuolema-aaltoihin. Biopolttoaineiden tuotannon tukeminen siis tappaa kehitysmaissa miljoonia ihmisiä nälkään.

Tähän on ryhdytty ilmastonmuutospropagandan vuoksi. Ilmastonmuutospropaganda on siis tappanut miljoonia ihmisiä nälkään.

Asiaa vääntää rautalangasta Markus Jansson artikkelissaan Ruoan hinta kallistuu - mitä hittoa.

Kaikkein tragikoomisinta tässä on se, että biopolttoaineiden käyttö ei edes hidasta ilmastonmuutosta.

Monien biopolttoainetyyppien tuotanto kuluttaa itsessään niin paljon fossiilisia polttoaineita mm. maanviljelyssä käytettävien traktoreiden polttoaineiden muodossa ja polttoaineiden kuljetukseen tarvittavien öljytankkerien ja säiliöautojen polttoaineenkulutuksen muodossa, että kyseisten biopolttoaineiden käyttö nettomääräisesti kasvattaa hiilidioksidipäästöjä.

Siis nimenomaan kasvattaa, ei vähennä.

Ei kommentteja: