torstaina, toukokuuta 22, 2008

Kansanedustaja Päivi Lipponen valtionsyyttäjä Mika Illmanin sätkynukkena

Edellisessä postauksessani analysoin valtionsyyttäjä Mika Illmanin ja Suomi-Qatar-seuran jäsenen, UM:n Poliittinen islam, kulttuurien ja uskontojen välinen dialogi-projektin vastuuhenkilön, islamilaisen miehen kanssa naimisissa olevan lähetystöneuvos Kirsti Westphalenin levittämää harhaanjohtavaa propagandaa "nettirasismin" lisääntymisestä.

Nyt on käynyt ilmi, että kansanedustaja Päivi Lipponen (sd), entisen pääministerin ja entisen eduskunnan puhemiehen Paavo Lipposen (sd) vaimo, on täysin Illmanin ja Westphalenin aivopesemä.

Ilmeisesti Päivi Lipponen saa kaikki yhteiskunnalliset tietonsa Ylen uutisista eikä siis tiedä tai tajua yhteiskunnallisista asioista yhtään sen enempää kuin kuka tahansa keskinkertainen kaduntallaaja.

Kansanedustaja Päivi Lipposen tänään eduskunnan täysistunnossa pitämä puheenvuoro on nimittäin suoraan kopioitu Illmanin ja Westphalenin taannoisista lausunnoista. Päivi Lipponen ei siis tiedä Suomen yhteiskunnasta yhtään mitään sellaista, mitä hän ei olisi kuullut Ylen uutisista. Päivi Lipponen on nähnyt Illmanin ja Westphalenin höpisevän Ylen uutisissa jostain hirrrrrrveästä "nettirasismista" ja on täysin kritiikittömästi uskonut kaikki Illmanin ja Westphalenin esittämät täysin perusteettomat väitteet "rasististen rikosten" lisääntymisestä ja täysin lainvastaiset ja perustuslainvastaiset väitteet "nettirasismista" rikollisuutena.

Suomen laissa ei ole sellaista rikosnimikettä kuin rasismi. Suomen laissa ei myöskään ole sellaista rikosnimikettä kuin nettirasismi. On siis täysin lainvastaista ja perustuslainvastaista väittää, että "nettirasistit" pitäisi jotenkin saada "kiinni".

Periaate nullum crimen, nulla poena sine praevia lege poenali on oikeusvaltion peruskivi, jota ilman mitään lakia ja järjestystä ei ole. Ilman tuota periaatetta vallitsee väkivaltainen bolshevistinen anarkia.

Tätä periaatetta ovat aiemmin rikkoneet entinen vähemmistövaltuutettu, nykyinen apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen, valtionsyyttäjä Mika Illman, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen ja ulkoministeriön lähetystöneuvos Kirsti Westphalen.

Nyt tuohon oikeusvaltion perusperiaatteiden vastaiseen rintamaan eli fanaattiseen sotaan kiusallisten tosiasioiden sanojia vastaan Roland Freislerin viitoittamalla tiellä on liittynyt myös kansanedustaja Päivi Lipponen, jonka kaikki ajatukset tästä asiasta on kopioitu sanasta sanaan suoraan Illmanin ja Westphalenin lausunnoista.

Tämä tarkoittaa sitä, että Päivi Lipposella ei ole mitään omia ajatuksia. Päivi Lipponen ei itse tiedä mistään mitään. Hänen yhteiskuntanäkemyksensä perustuvat sataprosenttisesti siihen, mitä hän kuulee virkamiesten sanovan tv-uutisissa. Hänellä ei ole mitään omia ajatuksia. Kansanedustaja Päivi Lipponen on valtionsyyttäjä Mika Illmanin ja lähetystöneuvos Kirsti Westphalenin sätkynukke. Hän toistaa eduskunnan täysistunnossa sanasta sanaan sen, mitä Illman ja Westphalen ovat sanoneet tv-uutisissa.

On äärimmäisen vaarallista demokratian kannalta, että vaaleilla valittu kansanedustaja saa kaikki yhteiskunnalliset ajatuksensa vaaleilla valitsemattomilta virkamiehiltä. Kansanedustaja toistaa virkamiesten ajatuksia aivan sellaisenaan, täysin sanatarkasti, ajattelematta asiaa lainkaan omilla aivoillaan. Tällainen kansanedustaja on pelkkä virkamiesten sätkynukke. Hän ei osaa ajatella mitään asioita itse. Hän toimii pelkästään virkamiesten äänitorvena.

Suomi ei siis enää ole demokratia. Kansan valitsemat edustajat eivät ajattele omilla aivoillaan, vaan toistavat papukaijamaisesti virkamiesten repliikkejä. Kansanedustajat eivät siis edusta heidät valinneiden kansalaisten mielipiteitä, vaan kansanedustajat ajavat virkamiesten heille sanelemaa agendaa. Vaaleilla valitsematon virkamieseliitti johtaa Suomea. Kansan vaaleissa ilmaisemilla mielipiteillä ei ole mitään väliä. Kansanedustajat ovat robotteja, jotka toteuttavat vaaleilla valitsemattomien virkamiesten poliittista agendaa, tyystin piittamatta kansan tahdosta.

Eduskunnan kyselytunti, torstai 22.5.2008:

Kansanedustaja Päivi Lipponen (sd):


Rasististen rikosten määrä on Suomessa merkittävässä nousussa. Nettirasismi on kasvussa ja internet tarjoaa ääriliikkeille yhä merkittävämmän kasvualustan. Suomen viranomaiset pitävät internetissä toimivia ääriryhmiä jo uhkana arjen turvallisuudelle.

Keskustelupalstoilla on rasistisia tekstejä, joissa kirjoittajat purkavat tunteitaan ja ilmaisevat halveksuntaansa etnisiä ryhmiä kohtaan. Näistä verkkorasisteista harva jää kiinni. Esimerkiksi Ruotsissa on laki, joka edellyttää sivuston ylläpitäjää valvomaan siinä esiintyvää aineistoa. Kysyn ministeri Suvi Lindéniltä, onko hallitus käsitellyt nettirasismiongelmaa ja onko meillä suunnitteilla Ruotsin kaltaista lakia asiasta.


Viestintäministeri Suvi Lindén (kok):


Mielelläni luovuttaisin vastausvuoron ministeri Holmlundille, jolle tämä kuuluu.


Sisäministeri Anne Holmlund (kok):


Sisäisen turvallisuuden ohjelmassa, jonka hallitus on hetki sitten hyväksynyt, kiinnitetään huomiota myös näihin kysymyksiin, ja tältä osin pitäisi erityisen hyvin paneutua siihen, miten voidaan erityisesti erottaa rasistiset motiivit rikollisuudessa. Myös netissä tapahtuvaan rikollisuuteen tullaan panostamaan selkeästi sisäisen turvallisuuden ohjelmassa ja siihen liittyvien toimenpiteiden kautta.


Asiaa kommentoitiin Jussi Halla-ahon vieraskirjassa näin:Nimi : Hammer

Päivi vain toisti lähes sanasta sanaan sen, mitä taannoin kerrottiin Ylen uutisissa eli Illmanin propagandaiskun Sepin oikeudenkäynnin yhteydessä.

22. toukokuuta 2008 18:54:25Nimi : Kiiski

Näin teki. Minusta tämä on huolestuttava esimerkki siitä, kuinka Illman&co saavat poliittisen agendansa vaikuttamaan eduskunnassa asti.

22. toukokuuta 2008 19:01:27Nimi : P

Päivi Lipponenhan on monikulturismi-idiotian ytimessä. Ei hyvää päivää. Kansanedustaja vaatii väärien poliittisten mielipiteiden poistamista julkisuudesta!

Lipponen ja Talib kirjoittivat Pravdaan sen kotoutumis-itkuvirtensä "kotoutumisessa on epännistuttu" - syy valtaväestön - ratkaisu aivopesu.. Vastaanotto oli aika nuivaa Pravdankin standardein.

22. toukokuuta 2008 19:02:28Mika Illmanin ja Päivi Lipposen kannattamaa Ruotsin sensuurilainsäädäntöä analysoi ansiokkaasti bloggaaja Vasarahammer.

Ei kommentteja: