maanantaina, elokuuta 24, 2009

Matti Vanhanen varastaa sinun rahojasi


Pääministeri Matti Vanhanen ja valtiovarainministeri Jyrki Katainen bilettämässä veronmaksajien rahoilla. Sinä maksoit laskun. Vituttaako?

Vanhasen väläytys: ALV 25 prosenttiinJos hallitus päättää kiristää veroja vielä tällä vaalikaudella, edessä on luultavimmin yleisen arvonlisäveron korottaminen 22 prosentista 25 prosenttiin. Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) sanoi, että se olisi siinä tilanteessa todennäköistä.

Vanhanen varoitteli keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Hämeenlinnassa, että kiristykset valtiontalouden vakauttamiseksi saatetaan aloittaa jo tällä vaalikaudella, ehkä vuoden kuluttua budjettiriihessä.

Vanhasen mukaan se olisi tehtävä ennen muuta kokonaisveroastetta nostamalla ja työuria pidentämällä. Kokoustauolla Vanhanen sanoi toimittajille, että todennäköinen kiristyskohde olisi yleisen arvonlisäveron nostaminen.

- Verotukseen palataan aikanaan. Ensin on käytävä periaatekeskustelu ja valittava perusstrategia, ettei lähdetä leikkaamaan, vaan ollaan valmiita maksamaan veroilla tätä hyvinvointiyhteiskuntaa.1 kommentti:

Sami kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.