perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Seta ei puolusta homojen oikeuksia

Setan facebook-keskustelupalstalta deletoitiin allaoleva filosofian tohtori Jukka Hankamäen kirjoitus mm. vihreiden, vasemmistolaisten ja muslimien suhtautumisesta homoihin:

Olin pari viikkoa sitten Tuomas Enbusken radio-ohjelmassa keskustelemassa islamin ongelmista. Sähköpostilaatikkooni on kolissut sen jälkeen kosolti viestejä. Suurin osa palautteesta on ollut kiittävää, ja lähettäjien (ilmeisesti) ”kielteisiksi” tarkoittamat arviot voin puolestaan jakaa kahteen ryhmään.

Ensimmäisen (I) muodostaa se hapan, penseä tai vähintäänkin nihkeä palaute, joka seurasi, kun antauduin puolustamaan homojen asemaa islamia vastaan. Eräät ovat katsoneet – tosin melko arvattavalla tavalla – että islamista homot ovat löytäneet kohteen, jota kritisoimalla voimme kostaa meitä ”päähän tai munille potkineille”. Nähdäkseni ei pitäisi muslimien sen enempää kuin muidenkaan potkia ketään päähän eikä munille, vaikka islamilaisissa maissa niin jatkuvasti tapahtuukin.

Olen kieltämättä kuin puulla päähän lyöty sen ystävällisyyden, tuen ja lämminsydämisyyden johdosta, jota homofoobisina pidetyt kansallismieliset piirit ovat osoittaneet minulle. Sen sijaan vihervasemmistolaiset heteromiehet (joita suurin osa vihreistä ja vasemmistolaisista kaiketi edelleenkin on) näyttävät löytäneen islamista kätevän keinon mukiloida suomalaisia homoja.

He ikään kuin asettavat muslimit seksuaalivähemmistöjen edelle omissa syrjintähierarkioissaan, aivan kuten vähemmistövaltuutettukin, jonka toimialaan ei lueta seksuaalivähemmistöjä lainkaan.

Vuonna 2007 Saudi-Arabiassa toteutettiin 156 teloitusta eli selvästi enemmän kuin edellisinä vuosina. Tuomiot pannaan täytäntöön enimmäkseen mestaamalla eli katkaisemalla ihmiseltä kaula. Myös amputaatiot eli raajojen katkaisut ovat yleisiä. Islamin lain nojalla harjoitettavan väkivallan kansainvälistä arvostelua vaikeuttaa se, että kuolemantuomioon johtavat oikeudenkäynnit ovat yleensä salaisia. Myös jumalanpilkasta on luettu Saudi-Arabiassa kuolemantuomioita.

Homoseksuaalinen kanssakäyminen on kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla, ja homoja pakotetaan heteroseksuaaliseen kanssakäymiseen.


Tämä juttu olisi ollut äärimmäisen relevantti homojärjestö Setan kannalta. Olisi kiva saada joku selitys sille, miksi homojärjestö sensuroi kirjoituksia homojen oikeuksista.

1 kommentti:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Arvelisin syyksi, että setalaiset palvovat muslimeita, jotka ovat sentään tosimiehiä.