sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2011

Bjarne Kallis hyväksikäyttää murhattujen ihmisten ruumiita

Bjarne Kallis, äärikonservatiivinen fundamentalistikristitty, Kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja, joka vastustaa sananvapautta ja demokratiaa
Anders Behring Breivik, äärikonservatiivinen fundamentalistikristitty, norjalainen paskaläjä, hullu murhaaja
Kristilliskonservatiivinen vapaamuurari Anders Behring Breivik murhasi lähes sata ihmistä.

Kun tällainen emotionaalisesti shokeeraava juttu tapahtuu, totalitaristit ryömivät esiin koloistaan vaatimaan lisää ja lisää tyranniaa.

Kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Bjarne Kallis haluaa sensuroida maahanmuuttokriittistä ja islam-kriittistä keskustelua internetissä ja muissa tiedotusvälineissä sillä perusteella, että joku norjalainen paskaläjä on murhannut ihmisiä:

Uutiset Norjasta herättävät kysymyksen miten tuollaista voi Pohjolassa tapahtuu. Pommiräjähdys Oslon keskustassa joka vaati ainakin 7 uhria ja vielä käsittämättömämpi ampuminen nuorisoleirillä, jossa ainakin 80 nuorta menetti henkensä. Oliko terroristijärjestö toteuttanut uhkansa iskeä Kööpenhaminaan ja Norjaan tuli varmasti monen mieleen. Tapahtumien takana lienee kuitenkin vain yksi ja sama henkilö. Poliisin pidättämä ampuja on 32 vuotias äärioikeistomielinen norjalaismies. Monessa Euroopan maassa poliisiviranomainen on ollut huolestunut siitä mitä maahanmuutto- ja islamivihamieliset viestit internetissä voivat johtaa. Vain muutama kuukausi sitten eli tämän vuoden helmikuussa Norjan poliisi esitti tällaisen huolen. Traagisten tapahtumien tulisi herättää kaikkien viestintävälineiden ylläpitäjät vastuuseen niin että kaikenlaisten vihamielisten viestien julakiseminen estettäisiin.


(kursivointi ja lihavointi M. Ellilä)

Bjarne Kallis, joka on ollut kansanedustajana 20 vuotta, siis haluaa lakkauttaa demokratian ja sananvapauden. Bjarne Kallis vastustaa Suomessa vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä eli perustuslaillista demokratiaa. Kallis haluaa kieltää kansalaisia esittämästä mielipiteitään maahanmuutosta ja muista poliittisista kysymyksistä.

Kalliksen mielestä maahanmuuton ja islamin kritisointi on "vihamielistä". Kallis siis vastustaa demokratiaa, koska Kallis haluaa kieltää kansalaisten mielipiteet "vihapuheena".

Kallis käyttää norjalaisen fundamentalistikristityn ja vapaamuurarin tekemiä murhia tekosyynä sensuroida suomalaisten ihmisten mielipiteitä Suomen hallituksen harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta.

Kyseisellä norjalaisella paskaläjällä oli muuten sama ideologia kuin kristillisdemokraateilla eli arvokonservatiivisuus ja fundamentalistikristillisyys. Jos tätä joukkomurhaa käytetään perusteluna jonkinlaisen poliittisen ryhmittymän toiminnan kieltämiseen tai rajoittamiseen, Suomessa sen ryhmittymän pitäisi loogisesti olla murhaajan aatetoverin Bjarne Kalliksen puolue Kristillisdemokraatit.

Jos Kallis ja muut Kristillisdemokraatit vaativat sananvapauden ja demokratian lopettamista tämän norjalaisen paskaläjän tekemän joukkomurhan vuoksi, Kristillisdemokraatit itse ovat demokratian vastainen, diktatuuria ja sensuuria kannattava tämän norjalaisen paskaläjän ideologinen veljespuolue.

Jos siis ko. paskaläjän toiminnasta olisi vedettävä jotain johtopäätöksiä Suomen turvallisuustilanteen kannalta, nimenomaan Kristillisdemokraattinen puolue pitäisi kieltää vaarallisena, Suomen laillista yhteiskuntajärjestystä uhkaavana fundamentalistikristillisenä äärijärjestönä.Ei kommentteja: