keskiviikkona, joulukuuta 14, 2011

Lait "uskonrauhan loukkaamisesta" ja "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" ovat sensuurilakeja, jotka kuuluvat diktatuuriin

kansanedustaja James Hirvisaari, jota dhimmit yrittävät sensuroida miellyttääkseen herrojaan, islamilaisia terroristejaAamulehti:

Päivitetty 12.12.2011 19:19, julkaistu 12.12.2011 19:19

Kansanedustaja Hirvisaari ei anna periksi: Änkyröi oikeustuomiotaan vastaan

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari ei niele saamaansa oikeustuomiota.

Kouvolan hovioikeus tuomitsi hänet tänään sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oikeuden mukaan mies kirjoitti muslimeista blogissaan solvaavasti.Aamulehti on äärimmäisen halveksuttava, sananvapautta vastustava, diktatuuria kannattava barbaarilehti.

Muutenhan Aamulehti ei sanoisi, että diktatuuriin kuuluvan sensuurin kohteeksi joutunut kansanedustaja "änkyröi oikeustuomiotaan vastaan".

Aamulehti vastustaa sananvapautta ja kannattaa diktatuuria.

Aamulehden mielestä Neuvostoliitossa ja Natsi-Saksassa keskitysleireille joutuneet poliittiset vangitkin ilmeisesti vain "änkyröivät oikeustuomiotaan vastaan" eli urputtivat turhaan. Aamulehti vastustaa kaikkia ihmisoikeuksia ja kannattaa diktatuuria ja vittuilee diktaatuurin uhreille.


Kansanedustaja James Hirvisaari:

Katson, että tässä prosessissa en puolusta ainoastaan itseäni vaan kaikkien kansalaisten oikeutta sanoa ja kirjoittaa ja harjoittaa poliittista toimintaa. Ennen kaikkea puolustan omaa kansaani vakavalta uhalta - islamin invaasiolta.

Juuri niin.Hirvisaari:
Hovioikeus on valinnut sananvapauden tukahduttamisen ja tien, joka oletettavasti vain lisää jännitteitä yhteiskunnassa.


Kyseessä ei ole vain hovioikeuden kanta. Ongelmana on se, että voimassaoleva LAKI antaa tuomioistuimille mahdollisuuden antaa ihmisille rangaistuksia heidän mielipiteistään.

Lakipykälät "uskonrauhan loukkaamisesta" ja "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" ovat sensuuripykäliä. Suomessa pitäisi olla sananvapaus. Sensuuri kuuluu diktatuureihin, kuten Pohjois-Koreaan ja islamilaisiin maihin.

Länsimaiden pitäisi olla vapaita maita, joissa ei ole sensuuria. Sananvapauden vastaiset sensuurilait "uskonrauhan loukkaamisesta" ja "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" pitäisi kumota.

Ei kommentteja: