keskiviikkona, elokuuta 21, 2002

Joku höyrypää nimeltä Raimo Antti Linja-aho on raivoissaan siitä, että libertaristit eivät ole asettuneet Lähi-idän asioissa puolueellisesti Israelia vastaan.

Linja-aho kommentoi asiaan liittyvää kirjoitustani, jonka mainitsin jo eilen.

Linja-aho on sitä mieltä, että minun haluttomuuteni liittyä Israelia vastustavaan ja palestiinalaisterrorismia tukevaan yhteiseen rintamaan Sosialistiliiton (ent. Kommunistinuoret ry.) kanssa on merkki libertaristien vastuuttomuudesta ja sisäänpäinkääntyneisyydestä.

Sampo Syreeni vastaa Linja-aholle rauhallisesti ja asiallisesti ja tuo esille libertarismin kannalta keskeisiä pointteja vapauden ja vastuun yhteenkuuluvuudesta.

Syreeni kommentoi myös aiempaa keskustelua Lähi-idän tilanteesta libertarismin kannalta.

SAK:sta ei ole vielä tullut vastausta siihen, että mitä ihmeen tekemistä Suomen ay-liikkeellä oikein on Lähi-idän politiikan kanssa. Haluaako SAK:n jäsenistö rahoittaa jotain ulkopoliittista aktiviteettia? Mihin ammattiliittojen jäsenmaksuja oikein käytetään? Sinänsä on tietysti jokaisen oma asia, mihin haluaa rahansa käyttää. SAK:n rooli Suomen ulkopolitiikassa kuitenkin vaikuttaa hyvin oudolta. Muistaakseni tasavallan presidentti Tarja Halonen, entinen SAK:n juristi, on jopa ottanut SAK:n edustajia mukaan seurueeseensa virallisille valtiovierailuille.

Ei kommentteja: