keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Niin kauan kuin muslimit jatkavat kusipäistä toimintaansa, vittuilun on jatkuttava

Reino:

Tänään on hieno päivä.

Kokonaista kolme tanskalaista lehteä julkaisee Kurt Westergaardin vuosien takaisen pilapiirroksen, josta aikanaan nousi joltisenkinlainen kohu. Jostain käsittämättömästä syystä.

Minun mielestäni viesti on selvä ja oikeansuuntainen. Niin kauan kuin muslimit jatkavat kusipäistä toimintaansa, vittuilun on jatkuttava.

Toisaalta, jos kaikki muslimit yhtäkkiä kuin ihmeen kaupalla alkaisivat käyttäytyä ihmisiksi, niin en minä ainakaan jaksaisi kovin kauaa heille vittuilla.

Onneksi valinta ei kuitenkaan ole minun käsissäni. Muslimit tulevat jatkamaan kusipäistä toimintaansa. Eurooppa palaa. Suomi pelastuu.

Tänään on hieno päivä. Yksi monista.


Amen.

Repikää tästä:
Toivottavasti tämä ympäri Eurooppaa nähtävissä oleva muslimien jatkuva kusipäinen riehuminen eli autojen ja talojen polttaminen ym. äbäläwäbälä saa pikkuhiljaa kaikki puusilmätkin tajuamaan, että islam on nykyään samanlainen uhka Euroopalle kuin kommunismi Stalinin aikana.

P.S.

Tiedoksi niille munattomille maanpettureille ja ihmisoikeuksien vihaajille eli diktatuurin kannattajille, joiden mielestä muslimien kusipäisen riehumisen sanominen muslimien kusipäiseksi riehumiseksi on "kiihotusta kansanryhmää vastaan":

1.) autojen ja talojen polttaminen ja tappouhkausten esittäminen on kusipäistä riehumista - vai väitättekö vastaan? Väitättekö, että autojen ja talojen polttaminen ja tappouhkausten esittäminen on jotenkin hyväksyttävää, normaalia käytöstä? Väitättekö? Häh? Hyväksyttekö autojen ja talojen polttamisen ja tappouhkausten esittämisen?

2.) em. riehujat ovat nimenomaan muslimeja - vai väitättekö vastaan? Väitättekö, että ateistit, kristityt tai kenties juutalaiset ovat esittäneet tappouhkauksia Muhammad-karikatyyrien piirtäjille? Väitättekö? Häh? No ette väitä. Tappouhkauksien esittäjät ovat nimenomaan muslimeja.

Tappouhkauksien esittäminen sensuurivaatimusten tueksi on poliittista terrorismia. Muhammad-karikatyyrien piirtäjille tappouhkauksia esittäneet tahot ovat islamilaisia terroristeja. Tappouhkauksien lisäksi nämä sensuuria vaatineet muslimit ovat tehostaneet vaatimuksiaan polttamalla autoja ja taloja Kööpenhaminassa. Sensuurivaatimusten tukeminen autojen ja talojen polttamisella on poliittisten tavoitteiden ajamista väkivaltaisin keinoin eli terrorismia tai sotaa. Kööpenhamina on siis tällä hetkellä islamilaisten terroristien hyökkäyksen kohteena.

Jos näitä islamilaisia terroristeja ei saa sanoa kusipäiksi, keitä sitten saa? Minusta Osama bin Laden on kusipää. Kööpenhaminassa riehuvat terroristit ovat täsmälleen samalla asialla kuin Osama. He ovat siis samanlaisia kusipäitä kuin Osama.

Kaikkien näiden asioiden pitäisi olla itsestäänselviä kaikille luku- ja kirjoitustaitoisille.

Valitettavasti Suomessa on valtavat määrät Jaakko Hämeen-Anttilan kaltaisia valehtelijoita, joiden mielestä

  • a) islamilaiset terroristit eivät ole islamilaisia terroristeja,
  • b) islamilaiset terroristit ovat oikealla asialla vastustaessaan "amerikkalaista imperialismia" tai "siionismia" tai "kolonialismia" tai "rasismia" tai "kapitalismia" tai "uusliberalismia",
  • c) islamilaisia terroristeja ei saa loukata sanomalla heitä kusipäiksi tai tekemällä heistä pilapiirroksia - muuten islamilaiset terroristit esittävät vielä lisää tappouhkauksia ja polttavat vielä lisää autoja ja taloja.


Koska olen täysin eri mieltä Jaakko Hämeen-Anttilan, Mikko Puumalaisen, Mika Illmanin, Ritva Viljasen, Astrid Thorsin, Jari Vilénin, Matti Vanhasen ja Tarja Halosen kanssa heidän edustamistaan em. mielipiteistä a-c, sanon islamilaisia terroristeja kusipäiksi ja kannatan heidän vastustamistaan kulttuurillisesti, ideologisesti, sotilaallisesti ja poliisitoimin.

Yksi kulttuurillinen keino vastustaa islamilaisen diktatuurin vyörymistä Eurooppaan on nimenomaan islamia pilkkaavien karikatyyrien julkaiseminen. Jos islamin pilkkaaminen kielletään, terroristit ovat voittaneet. Se on Jaakko Hämeen-Anttilan, Mikko Puumalaisen, Mika Illmanin, Ritva Viljasen, Astrid Thorsin, Jari Vilénin, Matti Vanhasen ja Tarja Halosen tavoite. Vastustakaa sitä. Älkää alistuko.

Jaakko Hämeen-Anttilan, Mikko Puumalaisen, Mika Illmanin, Ritva Viljasen, Astrid Thorsin, Jari Vilénin, Matti Vanhasen ja Tarja Halosen kaltaiset ihmiset ovat maanpettureita, isänmaan vihollisia, ihmisoikeuksien vastustajia, eurooppalaisen sivilisaation tuhoajia. Älkää antako heidän voittaa.


2 kommenttia:

Vääräuskoinen kirjoitti...

Asiatekstiä, juuri näin!

tällä hetkellä selkärangattomat päättäjät kaikkialla Euroopassa myöntyvät muslimien vaatimuksiin koska pelkäävät mählämien aggressiivista suhtautumista kun eivät saa tahtoaan läpi.

olennainen kysymys jonka jokaisen länsimaalaista kulttuuria arvostavan pitäis kysyä itseltään on, "milloin sinulle riittää...kuinka pitkälle olet valmis taipumaan?" onko sitten oikea aika sanoa ei kun muslimit kieltävät alkoholin myynnin/nauttimisen paikallisilta koraania loukkaavana....tai ehkä sitten kun muslimit pakottavat tyttäresi käyttämään burkhaa..tai vasta sitten kun he raisraavat tyttäresi kun ei suostu pitämään burkhaa?

Esim: eräässä itä-Helsinkiläisessä koulussa paikallinen muslimiryhmä esitti sianlihaa poistettavaksi islamia loukkaavana, siis myös suomalaisilta. onneksi esitys ei ikinä mennyt läpi mutta pelkkä tuollaisen idean esittäminen kertoo omaa kieltään miten ylimielisiä muslimit voivat olla paikallista väestöä kohtaan!

linjan pitää olla erittäin tiukka muslimeja kohtaan, ei minkäänlaisia myönnytyksiä eikä varsinkaan keskustelua siitä miten muslimien sopeutumista voidaan edistää...joko sopeudutte mukisematta paiakallisiin tapoihin tai painutte takaisin sinne mistä olette tulleet!

I'm proud to be Kuffar!

Vääräuskoinen kirjoitti...

Eipä kyllä ole mikään yllätys että Hesari sensuroi tämän blogin. niinhän se sensuroi kaikki tätä ihanaa ja niin perkeleen trendikästä monikulttuurisuuden ilosanomaa vastustavat kirjoitukset "rasistisina". omiakin kirjoituksia on poistettu hesarin yleisönosastolta (missä sanan pitäis olla vapaa!) joissa kritisoin maahanmuuttolinjaa liian löysäksi.

että sillä tavalla hesari...