tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Pakistan etenee Suvi Lindénin viitoittamalla tiellä

Pakistan kielsi YouTuben

Pakistan kielsi YouTuben
Julkaistu 24.02.2008, klo 13.52 (päivitetty 24.02.2008, klo 14.17)

Pakistan on määrännyt kaikki maassa toimivat internet-operaattorit estämään pääsyn YouTube-sivustolle.Uutistoimisto AFP:n haastatteleman Pakistanin hallituksen edustajan mukaan YouTube halutaan kieltää Pakistanissa, koska sivustolla on levitetty materiaalia, joka voidaan luokitella jumalanpilkaksi.

Eräiden viranomaistietojen mukaan sivusto on kielletty, koska siellä on jaettu tanskalaislehdissä julkaistuja kohua herättäneitä Muhammed-pilakuvia.

Samaan aikaan pilakuvakohun yllyttämät Tanskan-vastaiset mielenosoitukset ovat jatkuneet Pakistanissa. Quettan kaupungissa, maan lounaisosissa mielenosoittajat polttivat Tanskan lipun ja vaativat Pakistanin hallitusta sulkemaan Tanskan lähetystön Islamabadissa sekä katkaisemaan diplomaattisuhteet Tanskaan.

AFP
Tätähän Suvi Lindén haluaa Suomeenkin.

Suvi Lindénin mielestä Pakistanin tie on meidänkin tiemme.

Suvi Lindénin mielestä viranomaisilla on oikeus sensuroida internetiä mielensä mukaan, välittämättä voimassaolevista laeista tai edes perustuslaista. Suvi Lindén on julkisesti puolustanut perustuslainvastaista internetsivujen estolistaa, jolle poliisi on lainvastaisesti lisännyt laillisesti toimivien yritysten (mm. viulukauppa, kuulolaitekauppa jne.) sivustoja. Suvi Lindén kannattaa poliisiviranomaisten oikeutta sensuroida internetiä lainvastaisella tavalla. Lindén vastustaa lakia ja järjestystä eli oikeusvaltiota ja kannattaa poliisivaltiota eli diktatuuria.

Suvi Lindénillä on siis samanlainen näkemys sananvapaudesta kuin islamilaisten kehitysmaiden diktaattoreilla.

1 kommentti:

Mikko Ellilä kirjoitti...

Rauhan uskonnon mallivaltio Iran on mennyt Suvi Lindénin linjalle:http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2008/03/05/rss/20086648/66

Netti pimenemässä Iranissa vaalien ajaksi

5.3. klo 06:03 Iranilaisten sanomalehtien mukaan viranomaiset harkitsevat kansalaisten nettisurffailun estämistä vaalien ajaksi.

Kaksi iranilaista sanomalehteä on raportoinut, että Iranin viranomaiset aikovat rajoittaa kansalaisten netinkäyttöä normaalia enemmän tulevien maaliskuisten vaalien aikana. Selitykset blokkaukselle vaihtelevat. Yhden lähteen mukaan kyseessä on turvallisuuden parantaminen ja toinen taas vetosi siihen, että viranomaisten nettiyhteyksien on toimittava moitteettomasti.

Iranissa on Israelin jälkeen toiseksi eniten netinkäyttäjiä Lähi-Idän maista, mutta virallisella kiellettyjen saittien listalla on Wikipedian mukaan yli 15 000 sivustoa.