perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

Yhteiskunta koostuu ihmisistä - nyt sen myöntää jo suvaitsevainenkin tiedemies

Suvaitsevaiston Der Stürmer eli Pravda on yhtäkkiä myöntänyt, että yhteiskunta koostuu ihmisistä:


Mikä yhdistää Kenian vaaliväkivaltaisuuksia, Afganistanin 30 vuotta jatkunutta sotimista, Gazan levottomuuksia, eurooppalaisten kolonialismia ja Ranskan vallankumousta?

Vastaus: "nuorisopullistuma", eli nuorten ikäluokan paisuminen suhteessa muuhun väestöön, mikä johtaa väistämättä levottomuuksiin. Näin ainakin, jos uskoo saksalaisen väestötieteilijän Gunnar Heinsohnin teoriaa nuorisopullistumasta (youth bulge) konfliktien aiheuttajana.

Teorian mukaan 15–29-vuotiaiden miesten ikäluokan paisuminen yli äyräidensä on kautta historian johtanut epävakauteen, vallankaappauksiin, sisällissotiin,
kansanmurhiin, terrorismiin ja väkivaltaiseen kolonialismiin.Kappas. Tässähän siis väitetään ihan pokkana, että väestölliset muutokset johtavat yhteiskunnallisiin muutoksiin.

Tämähän kuulostaa peräti siltä, että yhteiskunta koostuu ihmisistä.

Bremenin yliopistossa opettava, kansanmurhia tutkiva Heinsohn on kirjoittanut aiheesta lukuisia kirjoja ja artikkeleita. Hänen kaavansa on yksinkertainen. "Isä jättää jälkeensä vain yhden aseman yhteiskuntaan. Jos perheessä on kolme tai neljä poikaa, ylijäämäpoikien on lähdettävä kotoaan ja taisteltava asemansa puolesta", Heinsohn kertoo puhelimessa.

Ylijäämäpoikien välille syntyy kilpailua niukoista asemista, mikä johtaa epävakauteen. Toimettomien nuorten miesten laumat ovat myös oivallinen reservi poliittisille ja uskonnollisille ääriliikkeille.

Ensimmäinen reaktio nuorisopullistumaan ei kuitenkaan ole väkivalta, Heinsohn huomauttaa.

Kun nuoret miehet huomaavat, että heitä on enemmän kuin tarjolla olevia työpaikkoja, he pyrkivät pakenemaan ennakoimaansa väkivaltaa ja seurauksena on siirtolaisuus.

Jos rajat ovat kiinni, moni ylijäämänuorukainen ajautuu pikkurikollisuuden pariin. Seuraa jengiytymistä ja jengien välisiä yhteenottoja.

Kaikkein vakavimmillaan nuorisopullistuma voi ryöpsähtää sisällissodaksi tai kansanmurhaksi.

"Klassisessa tapauksessa nuoret miehet jakautuvat niin sanottuihin vapaustaistelijoihin ja lain puolesta taisteleviin. Islamilaisissa maissa jako näyttäisi syntyvän radikaalien islamistien ja tavallisten muslimien välille", Heinsohn tulkitsee.

Ja niin ollaan tilanteessa, jossa nuorukaiset ryhtyvät eliminoimaan toisiaan, kunnes tasapaino heidän kunnianhimonsa ja yhteiskunnassa tarjolla olevien asemien välillä on saavutettu.

Kun katsoo maailman karttaa, huomaa helposti, että konfliktit näyttäisivät keskittyvän samoille alueille kuin suuret väestöpaineetkin.


Kappas kappas. Tässä siis väitetään, että maailman pahimmat yhteiskunnalliset konfliktit keskittyvät nopean väestönkasvun alueille eli Afrikkaan ja Lähi-itään.
Asiaa vieläpä havainnollistetaan tällaisella värikkäällä maailmankartalla, jossa eksplisiittisesti väitetään Afrikassa olevan meneillään lukuisia aseellisia konflikteja. Ai ai. Tämähän on täsmälleen sama väite, jonka sanomisesta valtionsyyttäjä Mika Illman vaatii rikosoikeudellisia rangaistuksia.

Jäämme odottelemaan, että valtionsyyttäjä Illman haastaa Helsingin Sanomat oikeuteen sananvapausrikoksesta.

Kuvitelkaa nyt: Helsingin Sanomat kehtaa väittää, että Afrikassa on meneillään lukuisia aseellisia konflikteja. Tämähän on oikeustieteen tohtori Mika Illmanin mielestä täysin yllättävä väite, jolle hän vaatii perusteluja oikeudenkäynnissä.

Oik. tri. Mika Illman ei ole siis koskaan kuullutkaan, että Afrikassa on paljon konflikteja. Jos hän olisi kuullut tällaisia tietoja aiemmin, hän ei olisi oikeudenkäynnissä sanonut pitävänsä tätä outona, perusteettomana, afrikkalaisia solvaavana väitteenä.

Tosin oik. tri. Illmanin mielestä kaikki Afrikan ongelmat johtuvat tietysti kolonialismista. Afrikan maat ovat toki itsenäistyneet siirtomaavallasta 40-50 vuotta sitten, mutta aina vain se paha valkoinen heteromies on syyllinen maailman kaikkiin ongelmiin.


Tuossa Hesarin artikkelissa ei kuitenkaan sanota Afrikan ongelmien olevan valkoisen miehen syytä, vaan väitetään Afrikan konfliktien johtuvan peräti Afrikan väestön sisäisistä ongelmista.

Tämähän on vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalaisen ja valtionsyyttäjä Mika Illmanin mielestä valheellinen väite, panettelua, solvausta, panettelua, solvausta ja varmuuden vuoksi vielä kerran valheellinen väite, panettelua ja solvausta:

19.2.2007 425/65/2007TM

Vähemmistövaltuutettu

Keskusrikospoliisi

PL 285
01301 VANTAA

Tutkintapyyntö, kiihottaminen kansanryhmää vastaan

...

4. Tutkintapyynnön perustelut

Artikkelissa esitetään faktoina solvaavia väitteitä eri ryhmistä. Tekstissä esitetään ns. faktana, että: ”Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi.”

Tekstissä esitetään lisäksi rasistisia ja solvaavia väitteitä ja rasistisia ajatuksia ja päätelmiä oppikirjatyylisellä tavalla. Väitteissä tiettyjä kansanryhmiä myös panetellaan.

Artikkelissa valheellisia väitteitä esitetään faktoina ja loppupäätelmät perustellaan näillä valheellisilla väittämillä. Oppikirjatyyliä lisää se, että kuvia on lisätty. Artikkelin viesti on se, että valkoinen väestö on älykkäämpi kuin tummaihoiset. Esitetään esimerkiksi, että: ”500 miljoonasta valkoisesta ihmisestä koostuvan väestön keskimääräinen älykkyystaso on korkeampi kuin 500 miljoonasta valkoisesta ja 100 miljoonasta neekeristä koostuvan.”
...
Artikkelissa esitetyt väitteet ovat solvaavia ja lisäksi niissä panetellaan tiettyjä ryhmiä.
...
Vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen
Ylitarkastaja Yrsa KorkmanNäin. (Ylläolevasta sitaatista korjattu Puumalaisen lukuisat kirjoitusvirheet, kuten "kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikoksen" ja "tunnusmerkistö tekijät". Ihmettelen, miten joku yhdyssanoja osaamaton ihminen voi toimia ministeriössä vähemmistövaltuutettuna tai ylitarkastajana.)

Vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen siis väittää kahteen kertaan minun valehtelevan esittämättä mitään perusteluita tälle väitteelleen. Lisäksi hän käyttää tekstistäni sanaa rasistinen kahteen kertaan, sanaa panettelu niin ikään kahteen kertaan ja sanaa solvaus kolmeen kertaan. Puumalainen uskoo ilmeisesti, että litanian "valehtelu, valehtelu, rasistinen, rasistinen, panettelu, panettelu, solvaus, solvaus, solvaus" hokeminen on jotenkin vakuuttavampaa kuin pelkästään sanojen "valehtelu, rasistinen, panettelu, solvaus" sanominen yhteen kertaan.

Suomen laissa ei muuten ole sellaista rikosnimikettä kuin rasismi, joten termi "rasistinen" on tässä yhteydessä täysin irrelevantti. Se, että Puumalainen samassa tutkintapyynnössä kahteen kertaan haukkuu minun kirjoitustani "rasistiseksi", tarkoittaa vain ja ainoastaan infantiilia, emotionaalista purkausta, kuten pikkulapsen itkuinen huuto "Mä enää leiki sun kaa!!!". Mitään juridista relevanssia tällä Puumalaisen "rasismia, rasismia!!"-huudolla ei ole. Koska poliisille tehtävässä tutkintapyynnössä on lain mukaan pitäydyttävä rikostutkinnan kannalta relevantteihin seikkoihin, Puumalaisen irrelevantti "rasismia, rasismia!!"-huuto on lainvastaista viranomaisen harhauttamista ja Puumalaisen omien poliittisten mielipiteiden nostamista tutkintapyynnön perusteeksi lainvastaisella ja perustuslainvastaisella tavalla.

Maailman kaikkien asioiden asiantuntijoiden, Mikko "ollessani vähemmistövaltuutettu jahtasin ajatusrikollisia tehtailemalla liukuhihnalta 40 tutkintapyyntöä vuodessa, itkin mm. Fazerin lakritsin käärepapereiden kuvista" Puumalaisen ja Mika "Onko Afrikassa muka jotain konflikteja? En ole ikinä moisesta kuullut! Miten perustelette tuota rasistista solvaustanne?!" Illmanin donquijotemaisella ristiretkellä "rasismia" vastaan (eli tosiasioita vastaan) onkin seuraavaksi ohjelmassa tutkintapyynnön tekeminen Helsingin Sanomista, toimittaja Jukka Huuskosta ja saksalaisesta väestötieteilijästä Gunnar Heinsohnista.

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Illmania tuskin kiinnostaa Afrikan ongelmat tai afrikkalaisten ongelmat sen kummemin kuin Galileo Galileita tutkineita inkvisiition miehiä kiinnosti tähtitiede.

Illman on kirjoittanut TOHTORINVÄITÖSKIRJAN ja haluaa soveltaa sitä käytäntöön ihmiskokeissa. Monikulttuuriprojekti on antanut hänelle ihmisiä käyttöön kokeitaan varten.

Samanlainen innostus oli päällä kun eugeniikkaliiton johtaja Ernst Ruedin, joka näki kansallissosialistisessa Saksassa sovelluskentän rotuhygienialle, uhosi Hitleriä kehuen:

"vain hänen kauttaan kolmikymmenvuotisesta unelmastamme on tullut todellisuutta"

Vain monikulttuuriprojekti on tarjonnut Illmanille mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan - uhrina Suomen kansa.

Jukka kirjoitti...

Eniten ihmetyttää tuossa Illmanin tekstissä se, että olisit muka esittänyt valheellisia väitteitä. Se että väite on valhe Illmaninkin mielestä kai implikoi että väitteen pitäisi olla ainakin epätosi. Ja lisäksi epätotuuden esittämisen pitäisi olla tahallista.

En huomaa sinun esittäneen afrikkalaisista epätosia väitteitä.

Solvaavuushan taas on tietysti veteen piirretty viiva tai kuulijan korvissa ja siihen on aika vaikea ottaa kantaa. Henkiläkohtainen mielipiteeni on että tekstisi on rankkaa mutta oli väistämätöntä että tuo piti sanoa noin rankasti.

Vanhasen ja Lynnin käytännössä samansisältöiset tekstit eivät saavuta laajaa yleisöä varsinkaan kun niistäkin HS on alkanut antaa VALHEELLISTA tietoa sen jälkeen, kun HS:n tiedetoimitus on vaihtunut.