maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Yhteiskunta koostuu ihmisistä, QED

Steve Sailer: Lynn and Vanhanen’s IQ And The Wealth Of Nations VindicatedBut there is a tragic chicken or egg conundrum at work in Africa: if the people from whom the governments are drawn aren't currently very smart, so it's hard to assemble a competent government.Aivan. Yhteiskunta koostuu ihmisistä.

Yhteiskunta, jonka väestö koostuu ihmisistä, joiden keskimääräinen älykkyysosamäärä on kaksi keskihajontaa pienempi kuin eurooppalaisten, ei voi menestyä yhtä hyvin kuin eurooppalainen yhteiskunta.
Tämä on tärkeää yhteiskuntatieteellistä tietoa, jolla on valtava merkitys yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Näin on sanonut mm. Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Jeja-Pekka Roos Sosiologia-lehdessä julkaistussa arviossaan professori Tatu Vanhasen tutkimuksista.But we won’t know what’s going on in this or any other area of IQ research unless we can discuss the matter frankly and honestly. Police investigations—and promiscuous accusations of “hate”—don’t help.


Aivan!!!

Valtakunnansyyttäjänvirastossa työskentelevä valtionsyyttäjä Mika Illman kuitenkin syytti minua Espoon käräjäoikeudessa 14.3. siitä, että olin omassa blogissani siteerannut näitä professori Vanhasen tutkimustuloksia.

Yksi järjettömimpiä Illmanin käyttämiä argumentteja oli se, että todisteena afrikkalaisten ja eurooppalaisten mediaaniälykkyysosamääräeroja koskevien väitteideni todenperäisyydestä esittämäni kaavakuva yli sadasta professori Vanhasen kirjassa esitellystä älykkyystutkimuksesta oli Illmanin mielestä epäpätevä tuon kaavakuvan internetissä julkaisseen VDARE-nimisen järjestön edustaman "äärioikeistolaisen" poliittisen linjan vuoksi.

Illman siis sanoi tämän VDARE-nimisen yhdistyksen olevan "amerikkalainen äärioikeistolainen järjestö, joka vastustaa meksikolaisten maahanmuuttoa Yhdysvaltoihin". Tämä on sanatarkka sitaatti muistikuvani mukaan. Sanamuoto voidaan tarvittaessa tarkistaa nauhalta, koska Suomessa kaikki oikeudenkäynnit nauhoitetaan.

Tuossa kaavakuvassa olevat tiedot ovat peräisin professori Tatu Vanhasen kirjasta. Valtionsyyttäjä Illmanin mielestä Vanhasen kirjassa esitetyt tieteelliset tutkimustulokset muuttuvat kuitenkin yhtäkkiä epäpäteviksi, kun ne täsmälleen samat tulokset julkaistaan meksikolaisten maahanmuuttoa vastustavan yhdistyksen kotisivuilla.

Aivan järjetöntä logiikkaa.

Illmanin omaa poliittista agendaa kuvastaa, että Illman haukkuu meksikolaisten maahanmuuttoa vastustavaa amerikkalaista kansalaisjärjestöä äärioikeistolaiseksi. Illmanin mielestä siis kaikki maahanmuuton rajoittaminen on äärioikeistolaisuutta. Viime aikoina Itä-Suomessa varsin laajat kansalaispiirit ovat vaatineet venäläisten maahanmuuton rajoittamista mm. kieltämällä venäläisiltä kiinteistöjen omistaminen Suomessa, koska rajan läheisyydessä oleviin kuntiin on viime aikoina muuttanut runsaasti venäläisiä. Valtionsyyttäjä Mika Illmanin mielestä kaikki nämä venäläisten maahanmuuton rajoittamista kannattavat suomalaiset ovat "äärioikeistolaisia".

Jäämme odottelemaan, että Illman panee syytteeseen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan kaikki venäläisten maahanmuuttoa ja kiinteistönosto-oikeutta rajoittamaan pyrkivät suomalaiset.

Lisäksi odottelemme, että Illman panee syytteeseen Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Jeja-Pekka Roosin poliittisesti epäkorrektien tosiasioiden kertomisesta.

Toistetaan vielä Steve Sailerin jutun loppukaneetti, koska se on niin tärkeä:

But we won’t know what’s going on in this or any other area of IQ research unless we can discuss the matter frankly and honestly. Police investigations—and promiscuous accusations of “hate”—don’t help.


Tätä eivät ymmärrä Illmanin ja Puumalaisen kaltaiset sensuuria vaativat inkvisiittorit.

4 kommenttia:

neekerisaari kirjoitti...

Olet oikealla asialla

Onnea ja vapauttavaa päätöstä sinulle Mikko Ellilä

Olet varmaan huomioinut tämän pääsiäisajan ja korrelaation maailman tunnetuimman kansankiihottajan kohtalonyhteyden.

Sinä ja minä selvinnemme kuitenkin ilman ristiinnaulitsemista

4-uutisten kansankiihottaja syyskuun lopussa 2006 mainostama "Tamperelainen yksityishenkilö" eli paremmin tunnettu Seppo Lehto

Max kirjoitti...

Tervehdys, Mikko!

Huomasin linkin oikeudenkäyntiäsi seuraavien henkilöiden pitämään blogiin Arvopaperi Areenalla, ja täytyihän minun tarkistaa, onko todella kyse samasta henkilöstä, jonka tunnen Kauppakorkean tietokoneluokan väittelyistämme. Sinähän se näyt olevan, aina yhtä radikaaleine näkemyksinesi. Ja aina yhtä tiukkoine argumentteinesi.

Vaikka en edelleenkään kaikkiin mielipiteisiisi yhdy, niin kyllä tapa, jolla puolustit kantaasi valtionsyyttäjää vastaan, ansaitsee kunnioitukseni. On se kumma, jos ei neekeriä saa sanoa neekeriksi selvällä suomen kielellä.

Tsemppiä vain sinulle, ja kaikkea hyvää! Toivottavasti oikeus voittaa.

T. "T-H" tietokonesalista

KV kirjoitti...

Hei, teet loogisesti virheellisen argumentaation väittäessäsi "Illmanin mielestä siis kaikki maahanmuuton rajoittaminen on äärioikeistolaisuutta.".

Ilman kuvailee organisaatiota X ääriöikeistolaiseksi, joka vastustaa meksikolaisten maahanmuuttoa.

Kerro minulle miten tästä omasta lauseestasi voit vetää johtopäätöksen että Illman yhdistää kaikki maahanmuuton rajoittamiskeskustelut äärioikeistolaisuudeksi? Minä en ainakaan näe noissa oikeudenkäynnin muistiinpanoissa Illmanin itsensä näin toteavan. Ja en kykene ymmärtämään millä perusteella sinä esität kyseisen johtopäätöksen.

Koska pidät älyllisestä väittelystä ja logiikasta, suosittelen että korjaisit tuota omaa väitettäsi myös samoilla periaatteilla.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Illman sanoo Vdarea äärioikeistolaiseksi järjestöksi vain ja ainoastaan sen perusteella, että se vastustaa maahanmuuttoa.

Tästä voidaan näppärästi päätellä, että Illmanin mielestä maahanmuuton vastustaminen on äärioikeistolaisuutta.