tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Zyskowicz korottaa ALV:tä 5 prosenttiyksikköä
28.07.2009 18:50, päivitetty 28.07. 19:16Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz esittää harkittavaksi, että ruoan arvonlisäveroalennusta lykättäisiin ainakin 2-3 vuodella.


Zyskowiczin mukaan mukaan näin saataisiin vuositasolla peräti puoli miljardia euroa liikkumavaraa elvytykseen ja erityisesti nuorten työllistämiseen.


-Näissä oloissa ei ole järkevää, että valtio käyttää noin 500 miljoonaa euroa vuositasolla sellaiseen uudistukseen, jolla ei ole käytännössä juuri minkäänlaista positiivista vaikutusta työllisyyteen, Zyskowicz korostaa kannanotossaan.Zyskowiczin mielestä puolen miljardin euron veronalennuksella ei ole juuri minkäänlaista positiivista vaikutusta työllisyyteen?!Zyskowicz on hullu. Zyskowicz on idiootti. Zyskowicz ei ymmärrä talouspoliitikasta yhtään mitään.Zyskowicz väittää, että verojen alentaminen ei paranna työllisyyttä ja talouskasvua.Zyskowicz on idiootti, joka ei ymmärrä mistään mitään.
Hänen mukaansa alv-lykkäystä kompensoi valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok.) tiistainen lupaus indeksiin sidottujen perusturvaetuuksien suojaamisesta hintojen laskulta.
Veronalennuksesta luopumista kompensoi se, että sosiaalimenoja ei leikata?

Zyskowicz on hullu, MOT.Zyskowicz on sosialisti. Zyskowicz pitää positiivisena asiana verojen korottamista ja sosiaalimenojen pitämistä mahdollisimman korkeana.
Hallitus on aiemmin sopinut ruoan alv:n alentamisesta 17 prosentista 12 prosenttiin lokakuussa. Veroalennus tuli hallitusohjelmaan keskustan vaatimuksesta, ja asia on puolueelle tärkeä.


Zyskowicz on siis sosialistisempi kuin Kepu. Se on jo todella paljon.

Sinipunaa keskustan silmille


Keskusta ärähti Zyskowiczin ehdotuksesta heti. Puolueen varapuheenjohtaja tyrmäsi aloitteen keskustalaisessa Verkkoapilassa. Antti Rantakankaan mielestä Zyskowiczin näkemys on irtiotto, joka ei käy.


-Jos kokoomus haluaa kirjoittaa hallitusohjelmaa uudelleen, pitää sitten katsoa kaikkia eri asioita uudelleen, Rantakangas sanoo.


Mikäli verotuksessa halutaan siirtää rahaa menoelvytykseen, on hänen mukaansa parempi vaihtoehto luopua tuloverotuksen taulukkotarkistuksista. Tällöin jää satoja miljoonia euroja elvytykseen.

Kepun varapuheenjohtaja siis vaatii tuloveron korottamista. Toinen hullu. Tämä maa on täynnä punikkeja.
Suurin oppositiopuolue SDP kiitteli Zyskowiczin avausta. Eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Heli Paasio ilmoitti olevansa Zyskowiczin kanssa samaa mieltä.


Zyskowicz on siis samoilla linjoilla kuin SDP. Zyskowicz ei ole oikeistolainen, vaan vasemmistolainen.


SDP:n eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Heli Paasio on vieläpä SDP:n sisällä vasemmistosiipeä. Zyskowicz on samaa mieltä hänen kanssaan. Zyskowicz on siis vasemmistolainen, MOT.
-Porvarihallituksen veropolitiikan yksi suuri yksittäinen virhe oli antaa kaupalle 500 miljoonaa euroa kevennetyn alv:n muodossa ilman, että alennuksen siirtymisestä hintoihin oli mitään takeita.Heli Paasio on idiootti, joka ei ymmärrä taloustieteestä yhtään mitään. Hän ei ole koskaan kuullutkaan sellaisia käsitteitä kuin verotuksen kohtaanto tai kysyntäkäyrä ja tarjontakäyrä.Heli Paasion, kolmannen polven demaripolitrukin, sosialistista ajattelua kuvastaa se, että hänen mielestään verojen alentaminen on rahan "antamista" yrityksille. Tämä on täysin sairas ajatus. Heli Paasio ym. punikit kuvittelevat ilmeisesti, että kaikki raha jotenkin kuuluu valtiolle. Niinpä Heli Paasio katsoo, että verojen alentaminen on rahan "antamista" pois valtiolta. Hullu ämmä. Punikki. Bolshevikki.

Ei kommentteja: