lauantaina, marraskuuta 06, 2010

Kepu kannattaa pedofiliaa


Kepun varapuheenjohtaja Annika SaarikkoHS:

Keskustan Saarikko ehdottaa Suomeen imaamikoulutusta

6.11.2010 11:55

Suomen tulisi tukea imaamien koulutusta, katsoo keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko. Hänen mielestään tulisi selvittää, miten imaamien opetusta voitaisiin kehittää osana korkeakoulutusta.

Imaamit ovat islamilaisia uskonoppineita. Saarikon mukaan imaamikoulutus tukisi muslimien sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Lisäksi selkeästi ohjattu koulutus hälventäisi epäluuloisuutta.

Saarikon mukaan islamin opetus on suomalaisissa kouluissa kirjavaa ja sisällöltään vaihtelevaa. Siksi myös imaamien pedagogisia taitoja tulisi kehittää nykyisestä.


Jussi Halla-aho:

Hadithien (esim. al-Bukhaari) mukaan profeetta Muhammad otti Aisha-nimisen henkilön vaimokseen tämän ollessa 6-vuotias. Muhammad "pani avioliiton täytäntöön" Aishan ollessa 9-vuotias.

...

Professori Jaakko Hämeen-Anttilan Islamin käsikirjan (2001) mukaan ...

"... Sunna [= Muhammadin elämäntapa] on sitova esikuva muslimeille, ja jokaisen hurskaan muslimin velvollisuus on noudattaa profeetta Muhammadin tarjoamaa esikuvaa. Profeetta Muhammad oli [...] virheiltä suojattu (ma'sum), joten hän ei käytöksessään tehnyt mitään väärää tai mitään, mikä ei olisi ollut Jumalan tarkoitus."


Väännetäänpä rautalangasta:

1. Muhammad oli pedofiili.

2. Islamin mukaan Muhammad oli oikeassa kaikissa asioissa.

3. Islamin mukaan pedofilia on siis oikein.

4. Imaamit ovat islamilaisia uskonoppineita, joiden tehtävänä on opettaa islamia tunnustuksellisesti eli saarnata islamia totena.

5. Imaamien tehtävänä on siis opettaa totena, että pedofilia on oikein.

6. Kepun varapuheenjohtaja Annika Saarikko kannattaa imaamien kouluttamista suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

7. Kepun varapuheenjohtaja Annika Saarikko siis haluaa suomalaisten veronmaksajien rahoilla opetettavan ideologiaa, jonka mukaan pedofilia on oikein.

8. Minkä tahansa ideologian tai uskonnon tunnustuksellinen opettaminen on ko. ideologian tukemista, joten tunnustuksellisen opetuksen kustantaminen veronmaksajien rahoilla tarkoittaa ko. ideologian tukemista veronmaksajien rahoilla.

9. Kepun varapuheenjohtaja Annika Saarikko siis haluaa tukea veronmaksajien rahoilla islamia eli ideologiaa, jonka mukaan pedofilia on oikein.

10. Kukaan ei halua tukea sellaista ideologiaa, jota itse vastustaa. Esimerkiksi ateistit eivät halua tukea kristinuskoa tai islamia eivätkä kristityt tai muslimit ateismia.

11. Kepun varapuheenjohtaja Annika Saarikko siis kannattaa islamia eli ideologiaa, jonka mukaan pedofilia on oikein.

12. Minkään poliittisen puolueen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ei esitä sellaisia kannanottoja, jotka ovat ristiriidassa ko. puolueen yleisen linjan kanssa. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien linja ON puolueen linja.

13. Kepu siis kannattaa islamia.

14. Islam kannattaa pedofiliaa, joten Kepu kannattaa pedofiliaa.

15. Kaikkien pedofilian vastustajien on siis vastustettava Kepua.


Kepu on pedofiliaa kannattava puolue eli pedofiilipuolue. Pedofilia on Kepun tahto.1 kommentti:

Matti kirjoitti...

Tuossa päättelyketjussa on aukkoja.