maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Uskovaisten vainoharhoista

Facebookista:

Tue Päiviä!Sirpa Rikkinen
Islam ei ole varmaankaan niin suuri uhka ainakaan vielä kristinuskolle kuin tämmönen mikä "Jouluohjelma" alkoi nyt TV-kolmosella, jossa meille julistaa joku MARJA TYRNI jotain ihan muuhun uskontoon kuuluvaa Joulusanomaa!

Pakko myöntää, että ...nyt vedin niin pahat HERNEET nenääni,
kolmosen "Jouluohjelmasta", kun näin Marja Tyrnin
JOULUPÖYDÄSSÄ kynttilöiden kera, julistamassa jostain tosi törkeän kuulosesta kirjasta (en halua edes toistaa sen kirjan nimeä) mikä oli raamatun tilalla... falsetilla pauhaamassa jotain omaa Joulun sanomaansa!??

Tämä ei naurata enää yhtään! Nyt kristityt, aiotteko antaa
noin vaan tuollaisella kaksimielisyydellä pilata Joulunkin?

Nyt olisi aihetta antaa palautetta ja vähän nopeasti sinne
TV-asemalle ennenkuin suomen lapset saastutetaan lopullisesti
tuollaisella täydellisellä ROSKALLA!

EIVÄTKÖ KRISTITYT NÄE MITÄ ON TEKEILLÄ, HALOO!??
Ps. Homoteema on jo tuotu Jouluunkin!

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/uutiset.shtml?1209230Mikko Ellilä

Oletko tosissasi niin tyhmä, että pidät yhden tv-ohjelman olemassaoloa suurena uhkana kristinuskolle?

Väitätkö tosissasi, että islam ei ole uhka kristinuskolle?Jarko Häkkinen
Suomalaiset ateistit ovat ilman muuta suurempi uhka kuin islam. Ainakaan toistaiseksi eivät muslimit ole viemässä meidän uskonnonvapauttamme.Mikko Ellilä
Millä tavalla suomalaiset ateistit muka olisivat viemässä kristittyjen uskonnonvapauden?

Väitätkö tosissasi, että islam ei vie kristittyjen uskonnonvapautta? Tiedätkö, että useimmissa islamilaisissa maissa esim. Raamattujen myyminen on kielletty?

Suomessa eivät muslimit ole olleet asettamassa rajoituksia kristinuskon harjoittamiselle eivätkä sensuroimassa kulttuurimme kristillisiä piirejä. Ateistit sen sijaan pyrkivät kieltämään uskonnonopetuksen niin kristityiltä kuin muslimeiltakin, poistamaan näkyviltä uskonnolliset symbolit, ja tekemään ateismin epäviralliseksi valtionuskonnoksi. Tässä asiassa olemme maltillisten muslimien kanssa samalla puolella.Mikko Ellilä
Ateistit eivät ole millään tavalla estämässä kristittyjä opettamasta kristinuskoa lapsilleen eivätkä muutenkaan loukkaamassa kristittyjen uskonnonvapautta. On täysin vainoharhaista väittää tuollaista.

Maltillisia muslimeja ei ole olemassakaan. Islam on totalitaarinen ideologia, kuten kommunismi. Maltillinen muslimi on samalla tavalla mahdoton käsite kuin maltillinen kommunisti. Islamin nöyristeleminen ja puhuminen samalla puolella olemisesta "maltillisten muslimien" kanssa on samanlaista maanpetturuutta kuin aikoinaan Neuvostoliiton nöyristely ja puhuminen "ystävyydestä" Suomen ja Neuvostoliiton välillä.

Ei kommentteja: