torstaina, toukokuuta 28, 2009

Yleisradio yksityistettäväYle on myytävä eniten tarjoavalle. Valtio saa ison summan rahaa, jonka summan verran voidaan alentaa tuloveroa. Vastaavasti lupamaksu eli Yle-verokin tietysti lakkautetaan.


Mitä kaikkea ostaisit niillä rahoilla, jotka säästäisit lupamaksujen lakkauttamisen ja Ylen yksityistämisestä saatavien myyntitulojen mahdollistamien tuloveronalennusten ansiosta?


Tästä veronalennuksesta on ihmisille paljon enemmän hyötyä kuin Ylestä. Ihmiset saavat pitää rahansa itse eivätkä joudu otsansa hiessä tienaamillaan rahoilla ylläpitämään Ylen byrokraatteja ja entisten poliitikkojen suojatyöpaikkoja ja vasemmistolaista propagandaa tekeviä "toimittajia" tai amerikkalaisten paskasarjojen (Sopranos yms.) uusintoja.


Halukkaat voivat edelleen katsoa Ylen ohjelmia, jotka kustannetaan joko mainostuloilla tai kanavapaketin tilaajilta perittävillä katselumaksuilla.


Kaikki ovat tyytyväisiä paitsi Ylen korruptoituneet byrokraatit ja poliitikot, jotka eivät ole koskaan tehneet mitään rehellistä työtä.


Ei kommentteja: