perjantaina, kesäkuuta 04, 2010

Soininvaara haluaa tuhlata suomalaisten veronmaksajien rahoja Gazaan


Osmo Soininvaara:

YK:n on perustettava satama Gazaan
1.6.2010

Israelin murhaavaa hyökkäystä rauhanaktivistien laivojen kimppuun ei voi jättää ilman seurauksia. Oikea seuraus on, että YK tai EU perustavat sataman Gazaan ja murtavat näin alentavan saarron. Jos satama on YK:n valvonnassa, YK vastaa siitä, että aseita ei tuoda. Israel on käyttänyt “oikeuttaan ” valvoa Gazan logistiikkaa täysin väärin (suklaa ja kahvi nyt esimerksiksi) ettei sillä ole moraalista oikeutusta jäljellä siihen. Jos he pyrkisivät estämään vain aseiden tuonnin, saartoa voisi pitää jopa pikeutettuna, mutta kun tarkoituksena on kaikin tavoin vaikeuttaa ja ankeuttaa palestiinalaisten elämää, he ovat itse vieneet itseltään moraalisen oikeuden harjoittaa valvontaa.


Tämä kuvastaa sitä, millaisia idiootteja suomalaiset poliitikot ovat.

Suomalaiset poliitikot luulevat, että kaikki maailman asiat pitää hoitaa suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

Suomi on YK:n ja EU:n jäsenmaa. Se, joka vaatii YK:n tai EU:n määrarahoja johonkin tarkoitukseen, tulee vaatineeksi suomalaisten veronmaksajien rahojen käyttämistä ko. tarkoitukseen.

On lähtökohtaisesti väärin kuvitella, että Suomen pitäisi ratkaista koko maailman asiat.

Valitettavasti monet suomalaiset poliitikot ovat suuruudenhulluja, jotka kuvittelevat hallitsevansa koko maailmaa. Mitenkään muuten ei voida selittää sitä, että suomalaiset poliitikot haluavat sekaantua esim. Palestiinan tai Afganistanin ongelmiin.

Soininvaara on samanlainen hullu kuin Alexander Stubb, joka kannattaa Suomen toimimista maailmanpoliisina USA:n rinnalla Afganistanissa jne.

Suomella oli äskettäin YK-joukkoja jopa Tshadissa. Tämä osoittaa, että suomalaiset poliitikot ovat seinähulluja. Suomalaisten veronmaksajien rahojen käyttäminen Tshadin asioihin ei mitenkään voi olla suomalaisten intressissä. Poliitikot toimivat kansan intressien vastaisesti. Poliitikot ovat kansalle vihamielinen, kansan yläpuolelle asettunut hallitseva luokka, joka riistää kansalta valtavasti rahaa veroina toteuttaakseen omia suuruudenhulluja tavoitteitaan. YK-joukkojen ylläpitäminen on yksi tällainen järjetön projekti, jossa tuhlataan kansan rahoja.

Nyt Soininvaara haluaisi YK:n ylläpitävän Gazan satamaa. Tämä perustuu samaan harhakuvitelmaan kuin YK-joukkojen ylläpitäminen ympäri maailmaa suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Taustalla on naiivi kuvitelma, että koko maailman ongelmat ratkaistaan "yhdessä" kaikkien maailman maiden yhteisen järjestön, YK:n toiminnalla.

On lähtökohtaisesti väärin kuvitella, että YK on ratkaisu kaikkeen. YK on korruptoitunut byrokratia, jonka jäsenvaltioista suurin osa on diktatuureja. YK ylläpitää diktatuureja ja valtiollista rikollisuutta legitimoimalla ihmisoikeusrikollisten toimimisen valtioiden johtajina. YK antaa kaikille jäsenvaltioilleen määräysvaltaa koko maailmaa koskeviin asioihin. Koska suurin osa YK:n jäsenmaista on köyhiä kehitysmaita ja diktatuureja, YK antaa kehitysmaille ja diktatuureille valtaa päättää toisten maiden asioista, myös länsimaiden.

Suomalaisten poliitikkojen sanoinkuvaamatonta tyhmyyttä osoittaa se, että Suomessa ei kukaan poliitikko koskaan esitä mitään kritiikkiä YK:n toimintaa kohtaan. Poliitikoilla on äärimmäisen epärealistinen, naiivi, infantiili kuvitelma, että kaikki maailman asiat ratkaistaan sopimalla niistä "yhdessä" kaikkien maailman maiden yhteistyöjärjestössä, YK:ssa.

Suomessa ei mikään puolue tai kukaan poliitikko koskaan esitä mitään kritiikkiä YK:ta kohtaan. YK on jonkinlainen pyhä lehmä, jota kukaan ei arvostele. Vähän väliä naiivit, utopistiset poliitikot vaativat jopa lisää valtaa ja lisää määrärahoja YK:lle. Kukaan ei koskaan puhu siitä, että miksi YK:n ylläpitäminen olisi suomalaisten intressissä. Miksi Suomen pitäisi kuulua YK:hon?

Mitä intressiä Suomella on sekaantua YK:n kautta esim. Afganistanin, Tshadin tai Palestiinan ongelmiin?

Suomen hilluminen maailmanpoliisina YK-operaatioissa päinvastoin altistaa Suomen ja suomalaiset terroristien ja vihamielisten valtioiden iskujen kohteeksi. Jos Suomi ei sekaantuisi kehitysmaiden konflikteihin, me eläisimme täällä kuin herran kukkarossa, kaukana maailman melskeistä. Suomalaisten poliitikkojen tahallinen sekaantuminen esim. Lähi-idän konflikteihin vaarantaa Suomen ja suomalaisten turvallisuuden. Suomalaisten poliitikkojen suuruudenhullu toimiminen jonain koko maailman asioihin sekaantuvina sähläreinä on suomalaisten ihmisten intressien vastaista. Poliitikot ovat normaalien ihmisten intressien vastaisesti toimiva vaarallisten idioottien muodostama mafia.

4 kommenttia:

Jukka Aho kirjoitti...

Ei Soininvaara ole kirjoittanut, että Suomen pitäisi ratkaista koko maailman ongelmat.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Et ilmeisesti ymmärtänyt ylläolevaa kirjoitustani lainkaan.

Soininvaara on suomalainen poliitikko. Hän otti suomalaisena poliitikkona kantaa Israelin ja palestiinalaisten väliseen konfliktiin. Hän siis haluaa Israelin ja palestiinalaisten ongelmien kuuluvan Suomen poliittisen järjestelmän päätöksenteon piiriin.

Soininvaara sanoi haluavansa, että YK perustaisi sataman Gazaan.
Koska Suomi on YK:n jäsen, tämä ehdotus merkitsee Suomen osallistumista ko. sataman perustamiseen ja ylläpitoon. Kun Soininvaara vaatii YK:lta toimia Gazan suhteen, hän tulee vaatineeksi Suomen hallitusta ja Suomen YK-suurlähettilästä ottamaan asian esille YK:ssa. Soininvaara siis haluaa nimenomaan Suomen esittävän ratkaisuja Israelin ja palestiinalaisten ongelmiin YK:n kautta.

Tämä on utopistista suuruudenhulluutta, josta puhuin yllä.

Lisäksi tämä Suomen sekaantuminen Israelin ja palestiinalaisten konfliktiin vaarantaisi Suomen turvallisuuden tekemällä Suomesta Lähi-idän konfliktien osapuolen. Jos Suomi sekaantuisi Israelin ja palestiinalaisten ongelmiin Soininvaaran vaatimuksen mukaisesti, palestiinalaiset terroristit voisivat tehdä itsemurhaiskuja esimerkiksi Israelissa tai Egyptissä lomailevia suomalaisturisteja vastaa tai Suomen suurlähetystöjä vastaan. Soininvaara tökkii kepillä muurahaispesää ja siten vaarantaa Suomen ja suomalaisten turvallisuuden.

Samppa kirjoitti...

Jopa on taas liioitteluvaihde jäänyt päälle.

Sinusta siis se, että suomalaiset ehdoittaisivat YK:ssa sitä, että YK perustaisi Gazaan sataman, jossa se valvoisi kuljetuksia Gazaan (sen sijaan, että valvonnan tekee kiistan osapuoli Israel), johtaa sinusta siihen, että palestiinalaiset alkavat tehdä itsemurhaiskuja suomalaisia turisteja vastaan?

Palestiinalaiset siis iskisivät sitä maata vastaan, joka ehdottaa ratkaisua, joka on _heille_ parempi kuin nykytilanne.

Miltä planeetalta oikein olet pudonnut?

Mitä itse asiaan tulee, niin siinä ei ole mitään ihmeellistä uutta "Suomen poliittisen järjestelmän päätöksenteon piiriin" tulemista, että Suomi avaa suunsa YK:ssa. Miksi siellä ollaan edes jäseninä, jos mihinkään ei mitään sanota?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Samppa sanoi...

"Sinusta siis se, että suomalaiset ehdoittaisivat YK:ssa sitä, että YK perustaisi Gazaan sataman, jossa se valvoisi kuljetuksia Gazaan (sen sijaan, että valvonnan tekee kiistan osapuoli Israel), johtaa sinusta siihen, että palestiinalaiset alkavat tehdä itsemurhaiskuja suomalaisia turisteja vastaan?

Palestiinalaiset siis iskisivät sitä maata vastaan, joka ehdottaa ratkaisua, joka on _heille_ parempi kuin nykytilanne."
En puhunut spesifisti tästä ehdotuksesta, vaan yleisesti Suomen sekaantumisesta Israelin ja arabien välisiin konflikteihin.

On turha luulla, että kaikki palestiinalaiset terroristitahot pitäisivät kaikkia nykyisiä ja tulevia Suomen ehdotuksia parannuksina heidän tilanteeseensa.

Jos Suomi rupeaa aktiivisesti sekaantumaan Israelin ja palestiinalaisten ongelmiin, jokin tuleva Suomen hallituksen ratkaisuesitys voi palestiinalaisten terroristien mielestä olla heidän intressiensä vastainen. Tällöin on odotettavissa palestiinalaisten terroristien iskuja suomalaisten kimppuun.

Suomihan voisi vaikka lähettää rauhanturvajoukkoja Gazaan. Joku palestiinalainen terroristitaho voisi suivaantua näiden suomalaisten joukkojen läsnäolosta ja hyökätä a) näiden suomalaisten joukkojen kimppuun ja b) esim. Israelissa ja Egyptissä olevien suomalaisten turistien kimppuun ja c) Suomen Israelin-suurlähetystön tai Egyptin-suurlähetystön kimppuun.

Mikä tässä on mielestäsi epärealistista?"Mitä itse asiaan tulee, niin siinä ei ole mitään ihmeellistä uutta "Suomen poliittisen järjestelmän päätöksenteon piiriin" tulemista, että Suomi avaa suunsa YK:ssa. Miksi siellä ollaan edes jäseninä, jos mihinkään ei mitään sanota?"
Pointtini olikin juuri se, että YK on turha ja haitallinen järjestelmä. Suomen ei pitäisi olla YK:n jäsenenä.

Suomessa suhtaudutaan yleensä täysin kritiikittömästi YK:hon. Tämä kertoo paljon a) suomalaisten poliitikkojen naiiviudesta ja utopistisuudesta, b) suomalaisten sanomalehtien ja radio- ja tv-uutisten toimittajien ammattitaidottomuudesta, c) suuren yleisön tietämättömyydestä ja välinpitämättömyydestä.

Muutama vuosi sitten joku missikandidaatti vastasi kysymykseen "kenen kuuluisan henkilön haluaisit tavata", että YK:n pääsihteerin Kofi Annanin. Miksi? Koska "hän on tehnyt niin paljon hyvää koko maailmalle". Missillä ei tietenkään ollut mitään perustelua tälle väitteelleen. Tyttö ei olisi taatusti osannut sanoa yhtäkään asiaa, jonka Kofi Annan on tehnyt. Silti hän kuvitteli Kofi Annanin tehneen "paljon hyvää koko maailmalle", koska tämä oli YK:n pääsihteeri. Tällainen täysin kritiikitön, infantiilin luottavainen, utopistinen, teletubbymainen suhtautuminen YK:hon on valitettavan yleistä Suomessa.