maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Stubb haluaa lähettää suomalaisia joukkoja Kirgistaniin


Alexander Stubb, vaarallinen fanaatikko


Stubb vill ha civila EU-trupper till Kirgizistan


Publicerad: 14/06 15:55 ›uppdaterad: 14/06 16:01

Stubb uppger att han diskuterat saken med de nordiska och baltiska utrikesministrarna, och att de är av samma åsikt.

Utrikesminister Alexander Stubb (Saml) vill sända EU:s civila snabbinsatsstyrkor till krisen i Kirgizistan.

Enligt Stubb skulle de civila styrkorna sköta polis- och bevakningsuppgifter i Kirgizistan. Han kunde ännu inte säga något om hur stor den eventuella styrkan skulle vara eller vilken roll Finland skulle ha.

Stubb kommenterade situationen i Kirgizistan före EU:s utrikesministermöte i Luxemburg.


Tämä on samaa sarjaa kuin Soininvaaran sairas ehdotus, että EU:n tai YK:n pitäisi ylläpitää Gazan satamaa.

Alexander Stubb on raivohullu, joka haluaa Suomen sekaantuvan koko maailman asioihin.

Kun missä tahansa kehitysmaassa missä tahansa päin maapalloa alkaa sota tai muu konflikti, Stubb kannattaa Suomen sekaantumista siihen. Stubb on suuruudenhullu. Stubb haluaa hallita koko maailmaa. Mitenkään muuten ei voi selittää sitä, että Stubb ottaa kantaa koko maailman asioihin. Stubb haluaa nimenomaan Suomen sekaantuvan koko maailman asioihin.

Stubb puhuu "EU:n siviilikriisihallintajoukoista", mutta haluaa tietysti Suomen osallistuvan niihin. Stubb näkee EU:n, YK:n, Naton ja USA:n jonkinlaisena maailmanhallituksena, jonka kautta Suomen pitää mennä mukaan mihin tahansa sotaan tai mihin tahansa muuhun konfliktiin missä tahansa päin maailmaa.

On äärimmäisen vaarallista, että tuollainen hullu on Suomen ulkoministerinä.

Stubb ja muut megalomaaniset, utopistiset sotahullut ovat pahin turvallisuusuhka Suomelle.

Lisäksi noiden "siviilikriisihallintajoukkojen" ylläpitäminen tietysti nielee veronmaksajien rahaa.

Stubbin kaltaisten fanaatikkojen mielestä sillä ei ole kuitenkaan mitään rajaa, kuinka paljon suomalaisten veronmaksajien rahaa käytetään jossain hevonpaskavaltioissa käytäviin sotiin.

Stubb on Suomen kansan pahimpia vihollisia. Stubb vaarantaa Suomen turvallisuuden vaatimalla Suomen sekaantumista toisella puolella maapalloa olevien kehitysmaiden konflikteihin.

Stubb on kirjoittanut fanaattisen innokkaasti jopa Tshadissa olleista suomalaisista joukoista:


Tshadissa joukkoja tapaamassa

Aamulla tapasin Tshadin ulkoministerin, Moussa Faki Mahamatin N'Djamenassa. Keskustelimme Darfurista, Tshadista ja Sudanista. Hän kehui EU:n rauhanturvaoperaatiota Tshadissa (EUFOR).

N'Djamenasta lensimme Abecheen tapaamaan Suomen EUFOR-joukkoja. Puolustusvoimien komentaja Juhani Kaskeala oli mukana matkassa.

Kyllä täytyy heti kättelyssä sanoa, että sai olla koko päivän rinta rottingilla. Suomalaisjoukot saivat kehuja kaikkialla. Eikä syyttä. Aivan fantastinen porukka.

EUFOR-joukot ovat toimineet Itä-Tshadissa, Sudanin rajalla vuoden verran. Kyseessä on erinomaisesti onnistunut EU-operaatio, johon osallistuu noin 3200 sotilasta 26:sta maasta, mukaanlukien Venäjältä. Operaation alue vastaa kolmannesta Suomen pinta-alasta.

Oli hienoa heittää läppää jätkien kanssa. Särmää porukkaa. Päivän kruunasi lenkki yli neljänkymmenen asteen lämmössä. Tuli samanlainen fiilis kuin opiskeluvuosina Etelä-Caroliinan helteessä.Tästä näemme, että Stubb on hullu fanaatikko. Stubb ei näe mitään ongelmaa siinä, että suomalaisten veronmaksajien rahoja tuhlataan ylläpitämällä joukkoja sellaisessa perslävessä kuin Tshad. Stubb vain kehuu näitä keskellä Afrikkaa olevia suomalaisia joukkoja maasta taivaisiin.

Stubb kertoo käyneensä "heittämässä läppää jätkien kanssa". Stubb siis kokee suomalaisten veronmaksajien rahoilla ylläpidetyt ulkomailla hilluvat suomalaiset joukot jonkinlaisiksi kavereikseen, hyviksi jätkiksi, joiden kanssa on kiva käydä heittämässä läppää.

Joku kommentoikin Stubbin blogin yleisönosastossa:

Keskiviikkona 4.3.2009 klo 10:39
Juhani Harjunharja

"...heittää läppää jätkien kanssa." Perukoululaisten keskuudessa koulun pihalla tuollainen "läpän heitto jätkineen" on toki aivan tavanomaista, mutta että ulkoministerikin "heittää läppää jätkien kanssa" kuulostaa aika "metkalta". Etten sanoisi kohtalaisen murrosikämäiseltä asiayhteyskin huomioiden.

Ensin on "Suomi kantaa oman vastuunsa maailmanrauhasta" ja siten perään "heitellään läppää jätkien kanssa". Tyylirikko tässä väistämättä tulee myös mieleeni. Ja itse kirjoittajan uskottavuus noinkin merkittävässä asiassa kuin on kansallinen vastuu maailmanrauhasta.

Ehkäpä ulkoministerimme kertoisi, miksi hänen oli välttämätöntä juuri tässä välissä "heittää läppää jätkien kanssa"?Tämä osoittaa, että Stubb ei ole sopiva Suomen ulkoministeriksi. Stubb on infantiili pelle. Stubb voisi olla huvittava ja säälittävä tapaus, jos Stubb ei olisi Suomen ulkoministeri.

Stubbin mielestä suomalaisten veronmaksajien tehtävä on kustantaa "jätkien", hemmojen, kaverien jne. hengailua Afrikassa (Tshad) tai Keski-Aasiassa (Kirgistan, Afganistan).

Stubb tykkää hengailla kivojen poikien, särmien jätkien, kovien kundien jne. kanssa eri puolilla planeettaa.

Stubbin mielestä suomalaiset veronmaksajat ovat karjaa, jonka tehtävänä on elättää Stubbin ja hänen solttupoikakavereidensa särmää hengailua ja coolia lenkkeilyä ympäri maailmaa. Stubb on suomalaisten veronmaksajien pahimpia vihollisia.