lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

Kokoomus halveksuu suomalaisia sotilaita


Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Elina Lepomäki

Ansioluettelo

RBS Global Banking & Markets

Kesäkuu 2007 –

Director, Corporate Risk Solutions, Nordic Region (Lontoo)
Rahoitusriskeihin liittyvää neuvonantoa yrityskauppojen, pääomarakenteen muutosten ja muiden strategisten muutosten yhteydessä. Asiakkaina suurimmat pohjoismaiset pörssiyritykset ja julkisen sektorin toimijat.
Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaana oleva pankkiirinainen Elina Lepomäki perustelee miesten asevelvollisuutta sillä, että palkka-armeijaan saataisiin vain palomiehiin verrattavissa olevaa huonoa miesainesta:
Elina Lepomäki

« Vastaus #74 : 03.04.2011, 07:35:23 »

Mitä tulee palkka-armeijaan, niin ongelma on se, ettei sinne hakeudu ikäluokkansa parhaimmisto. Olen varsin huolestunut itänaapurista. Jos palkka-armeijassa maksetaan samanlaista palkkaa kuin palomiehelle (eikä Suomella ole varaa yhtään enempään), niin sinne hakeutuu ikäluokkansa, no, palomiehet.


Kokoomuslainen pankkiirinainen siis katsoo, että suomalaisille sotilaille voitaisiin maksaa vain yhtä huonoa palkkaa kuin palomiehille. Hyväpalkkaisen pankkiirinaisen miehestä palomiehet ovat roskaväkeä, koska suostuvat tekemään työtä niin huonolla palkalla. Pankkiirinaisen logiikan mukaan myös sotilaat ovat roskaväkeä, koska työskentelevät yhtä huonolla palkalla kuin palomiehet. Hyvätuloinen pankkiirinainen siis pitää pienipalkkaisia miehiä paskasakkina.

Hyvä tietää, että Kokoomus on tätä mieltä.

Kokoomus halveksuu suomalaisia sotilaita, palomiehiä, poliiseja, rakennustyöläisiä, telakkatyöläisiä, rekkakuskeja ym. pienipalkkaisia miehiä.


Kokoomuslainen NAINEN vaatii MIEHIÄ menemään armeijaan pakolla, asevelvollisuuden nojalla, ilman palkkaa, koska uskoo pienellä palkalla armeijaan töihin menevien miesten olevan rupusakkia, saastaa, skeidaa, proletariaattia jne.

Puolustusvoimissa on nytkin töissä tuhansia miehiä pienellä palkalla, nimittäin kantahenkilökunta. Kokoomuslaisen pankkiirinaisen mielestä pienipalkkaiset miehet, kuten suomalaiset sotilaat, ovat pelkkää paskaa.

Tässä Kokoomus siis haistattelee vankimmalle kannattajakunnalleen eli puolustusvoimien kantahenkilökunnalle. Äänestysalueittain ilmoitetuista vaalituloksista ilmenee, että sotilasalueilla, kuten Santahaminassa, Kokoomuksen kannatus on yli 50 %. Koska sotilasalueilla ei asu muita kuin puolustusvoimien kantahenkilökuntaa, voidaan päätellä kantahenkilökunnan enemmistön äänestävän Kokoomusta.

Puolustusvoimien kantahenkilökunta on siis tähän mennessä kannattanut puoluetta, joka pitää heitä roskaväkenä. Lontoolaiset pankkiirinaiset ovat niiiiin paljon hienompia ihmisiä kuin Suomen puolustusvoimissa työskentelevät suomalaiset miehet.

Kokoomus näemmä edustaa vain suurituloisia naisia, jotka Louis Vuittonia, Pradaa ja Guccia shoppaillessaan naureskelevat suomalaisille sotilaille, palomiehille, poliiseille ym. pienipalkkaisille miehille.

Hah, olen suurituloinen nainen ja nauran pienipalkkaisille miehille, hah hah, eihän niillä ole varaa edes Yves Saint Laurentin pukuihin, hah, suomalaiset sotilaat ja poliisit ja palomiehet ovat moukkia, roskaväkeä, rahvasta, proletaareja; sanalla sanoen - paskaa. Ne juntit varmaan äänestävät Perussuomalaisia. Näkeehän sen vaalimökeilläkin, että ei siellä Persujen kojulla ole ihmisillä yllä edes Dolce & Gabbanaa.Ei kommentteja: