maanantaina, elokuuta 08, 2011

19-vuotiaat pojat vs. Kokoomuksen kansanedustaja: 6-0

Lasse Männistö, Kokoomuksen kansanedustaja, imbesilli, joka ei tajua mistään mitään


Kansanedustaja Lasse Männistö (kok):


Tarvitsisimme nykyisen kierteen pysäyttämiseksi ja vastaavien kriisien välttämiseksi 17 riitelevän valtiovarainministerin ja yhden keskuspankin sijaan yhden valtiovarainministerin ja vahvan keskuspankin (eli yhteisen finanssipolitiikan) Euroopassa. Taloudellisessa mielessä siis tarvitsemme etenemistä kohti liittovaltiota, olipa tästä sitten mitä mieltä hyvänsä.Mikko Laakso, 19 v.:

Näkisin itse, että keskittäminen vie valtaa kauemmaksi ihmisistä paikallistasolta yhä korkeammalle. Jos euroopan unioni vahvistaa valtaansa systemaattisesti madaltuu ihmisten valta merkittävästi omiin asioihinsa. Koska... julkinen sektori on erityisen tehoton taloudellinen sektori, niin tuntuu typerältä harmonisoida hyvin heterogeenisten eurooppalaisten talouksien taloutta yhdenmukaiseksi. Koska julkinen sektori, eli poliitikot ovat tunnetusti huonoja suunnittelemaan taloutta, niin nykyistä typerämpää olisi ulkoistaa heidän toimensa vielä astetta ylemmälle tasolle.


19-vuotias tämän vuoden ylioppilas tajuaa yhteiskunnallisista asioista paljon enemmän kuin kolmikymppinen kansanedustaja. Ehdotan Lasse Männistön, tuon imbesillin, erottamista eduskunnasta ja Mikko Laakson valitsemista hänen tilalleen.


Thomas Taussi, 19 v.:

Rehellisemmät ja talouskuria noudattavat valtiot taas joutuvat kärsimään korkeammasta inflaatiota kuin mitä ilmenisi omien valuuttojen vallitessa. Yhteinen valuutta on luonut hyväksikäyttäjiä, ja nyt asia yritetään korjata lisäsääntelyllä, eli halutaan viedä Eurooppa siihen suuntaan, jossa maiden finanssipolitiikka halutaan suunnitella keskusjohtoisesti. Euroopasta on olemassa kaksi erilaista visiota: keskusjohtoinen suunnitteluliittovaltio ja vapaista perustuslaillisista tasavalloista koostuva yhteistyöverkosto. On pelottavaa, että kansainvälisyys ei enää edes oikeistopiireissä tarkoita vapaakauppaa ja yksityisen sektorin toimintaa, vaan liittovaltiojohtoista suunnittelua, rajoituksia ja säädöksiä.


Miksi 19-vuotiaat pojat hakkaavat väittelyssä kolmikymppisen Kokoomuksen kansanedustajan 6-0?

Miksi Kokoomus on täynnä tuollaisia imbesillejä kuin Lasse Männistö?5 kommenttia:

TheTruth kirjoitti...

Nuoret puhuvat oman tulevaisuutensa puolesta, sen jota nuo 'poliitikot' koettavat väenväkisin tuhota heiltä.

IDA kirjoitti...

"19-vuotias tämän vuoden ylioppilas tajuaa yhteiskunnallisista asioista paljon enemmän kuin kolmikymppinen kansanedustaja. Ehdotan Lasse Männistön, tuon imbesillin, erottamista eduskunnasta ja Mikko Laakson valitsemista hänen tilalleen.
"

:D

Totta kyllä, että Mikko Laakson näkemys on huomattavasti harkitumpi, kypsempi ja perustellumpi kuin Männistön näkemys.

Jukka Helttula kirjoitti...

En ole kauhean innostunut siitä, että toisia nimitellään imbisilleiksi tai muilla halventavilla nimityksillä, mutta tällä kertaa olen itse perusasiasta täsmälleen samaa mieltä: Mikko ja Thomas kampittivat Lasse Männistön mennen tullen.

Ja hitto...olin pitänyt Männikköä iha fiksuna...

Pertti kirjoitti...

Maailma etenee ihan siionin viisaiden protokollien mukaan.
http://www.realzionistnews.com/?p=534

abasement kirjoitti...

En tiedä onko kampittelua ollut muiden kysymyksien kohdalla, mutta tämän perusteella sanoisin kuitenkin 2-0