sunnuntaina, elokuuta 21, 2011

Helsingin kaupunginvaltuusto antaa miljoonatukiaisia Guggenheim-museolle


Iltalehti:

Helsingin kaupunki on tilannut noin 1,7 miljoonalla eurolla Guggenheim-säätiöltä selvityksen, voidaanko Suomeen perustaa Guggenheim-museo. Selvityksen on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä.

STT
Tämän ns. selvityksen tilaamisesta vastuussa olleet seinähullut pitäisi haastaa oikeuteen veronmaksajien rahojen heittämisestä Kankkulan kaivoon.
2 kommenttia:

Tavja-SETA kirjoitti...

Juuri näin, nimet esiin. Ketkä ovat olleet ne idiootit, jotka ovat heittäneet miljoonatolkulla helsinkiläisten veronmaksajien rahaa kaivoon ja minkä helvetin takia?

Miten pelkkä selvitys voi muka maksaa miljoonia?!

Nyt on saatava Jussi Halla-aholta jokin selvitys tästä kusetuksesta.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.hel.fi/hki/taimu/fi/Yleist_/Uutiset

Ajankohtaista

Julkaistu 26.5.2011
Guggenheim Helsinki -museon selvitystyö: väliaikatietoja

...

Selvitystyön kuluessa työryhmä on käynyt keskusteluja useiden suomalaisten ja pohjoismaisten taideinstituutioiden johtajien kanssa. Näitä ovat Kaapelitehdas, Designmuseo, Finlandia-talo, Valtion taidemuseo


Siis byrokraattien keskinäiset kokoukset ovat tätä "selvitystyötä", josta maksetaan 1,7 miljoonaa euroa veronmaksajien kukkarosta?! Kyllä tällaisesta määrärahojen väärinkäytöstä pitäisi tulla jo oikeusjuttuja. Ei voi olla oikein, että byrokraattien keskinäisiin kokouksiin budjetoidaan miljoonia. Byrokraattien pitäisi hoitaa kokouksensa omalla työajallaan, osana omaa työtään, josta heille maksetaan vakituista kuukausipalkkaa. Mihin nämä ylimääräiset "selvitysmäärärahat" siis oikein menevät?!