tiistaina, heinäkuuta 08, 2003

Niilo Paasivirran Oikea Mielipide bloggauksesta


Nettipäiväkirjojen takana on myös selvästi kansainvälinen salaliitto, joka pyrkii levittämään laktofreeganismia ja muita uskontomme vastaisia aatteita. Nythän on nimittäin niin, että nettipäiväkirjaa kirjoittaa lähes poikkeuksetta jonkinlainen feministi-kettutyttöpoika-wicca-new age, anarkisti, kommunisti, sivari, homo, roskisdyykkari ja muu ääriaatteiden kiihkomielinen edustaja, joka vastustaa järjestäytynyttä yhteiskuntaamme. Haluatko, että Sinun lapsesi lukee joka päivä seksuaalisesti poikkeavan toilailuista? Haluatko!?


En voi olla siteeraamatta saman miehen Oikeaa Mielipidettä noituudesta:


Noituutta tehdään tutuksi lapsille mm. niinsanottujen Magic-korttien ja muiden okkultististen pelien, kuten Pokémonin ja Keski-maan velhojen avulla. Nämä pelit ovat täynnä noituutta, paholaisia ja okkultismia. Onko se tervettä, että lapset pitävät keskenään jopa pelikerhoja, joissa pelaavat ilman aikuisten valvontaa näitä spiritismipelejä? Eräät lukiolaiset kuulemma järjestävät iltaisin Magic-räsypokka-orgioita. On selvää, että kun kiimaiset nuoret pääsevät seurustelemaan keskenään ilman valvontaa, on siitä tuloksena mitä irstaimmat orgiat esiaviollisen haureuden harjoittamisen merkeissä.

...

Kuten jokainen kristitty tietää, perisynnin raskaan taakan ylle keräytyy okkultismia harjoittamalla yhä pahempi synnin taakka. Tällainen noituuden ja irstauden turmelema lapsi liukuu alas rasvattua tankoa pitkin, alas suoraan helvetin iankaikkisiin liekkeihin. Punanahkaiset, siivekkäät pirut kiduttavat alastomia syntisiä sieluja iankaikkisesti ruoskilla suomien ja hehkuvilla hiilihangoilla kaikkiin ruumiin aukkoihin raiskaten, tuossa kauheassa paikassa, jossa vallitsee itku ja hammastenkiristys. Sinnekö haluatte lastenne joutuvan? Haluatteko?

Ei kommentteja: