torstaina, toukokuuta 10, 2012

Poliisi käyttää "asiantuntijana" henkilöä, joka uskoo Saatanaan 
Rauman kirkkovaltuuston puheenjohtaja Keijo Ahorinta on kirjoittanut kristillisiä teoksia saatananpalvonnasta, uskoo persoonalliseen Saatanaan ja uskoo ihmisen voivan tehdä rikoksia Saatanan riivaamana. Tämä ihminen toimii poliisi- ja syyttäjäviranomaisten käyttämänä "asiantuntijana" murhaoikeudenkäynnissä.
Yle:

|

Ulvilan surma: Syyttäjä löysi viitteitä saatananpalvonnasta

Ulvilan surman uhrista löytyi vammoja, jotka syyttäjän mielestä kertovat saatananpalvonnasta. Todisteet tukevat syyttäjän mukaan Auerin syyllisyyttä.


Syyttäjä sanoo saaneensa varmat todisteet Anneli Auerin syyllisyydestä miehensä murhaan. Tutkinnassa on tullut esiin esimerkiksi saatananpalvontaan viittaavia asioita. Syyttäjä pitää mahdollisena, että koko henkirikoksessa on ollut kyse saatananpalvonnasta. Tähän viittaavat surmatun ruumiista löydetyt vammat.

 

MTV3:

Ristipistot ruumiissa - tällaisista jäljistä Auerin jutussa pääteltiin saatananpalvonta

 

 

 

Saatananpalvontaepäilyt heräsivät poliisissa Anneli Auerin kolmen nuorimman lapsen kuulemisen jälkeen viime kesänä. Lapset kertoivat poliisille eläinten uhraamisesta ja rituaaleista.
Poliisi otti tämän jälkeen, viisi vuotta Ulvilan murhan tapahtumisen jälkeen, esiin ruumiskuvat uuteen tarkasteluun.
Niistä löytyvistä pistojäljistä tulkittiin, että olkavarsista löytyvät kuviot muistuttaisivat väärinpäin käännettyä ristiä. Poliisi haki myös tukea Auerin vankilassa piirtämistä kuvista.
Jukka Lahden ruumiissa oli kymmeniä pistovammoja. Kuoleman aiheutti kuitenkin päähän kohdistettu erittäin raaka väkivalta.

Oheisessa kuvaan on piirretty ruumiin olkavarsien vammakuviot.

Mitä jäljistä todettiin?

Lisätutkinnassa poliisi kuulusteli saatananpalvontaan perehtynyttä asiantuntijaa Keijo Ahorintaa. Poliisi näytti hänelle Jukka Lahden ruumiinavauskuvia.
Kuulustelija kysyi: Mitä sanottavaa sinulla on näistä?
Asiantuntija vastasi: Näen käsivarsien kuvissa pistoissa syntyvän kolmion. 
 No kuka on tämä poliisin "saatananpalvonnan asiantuntijana" käyttämä Keijo Ahorinta?

Hän on henkilö, joka uskoo Saatanan olemassaolooin.

Ks.

Bloggajanimimerkki Mesikämmen:

Keijo Ahorinta on uskovainen joka näkee Saatanan touhuja siellä ja täällä. Hän on “ansioitunut” mm. saatananpalvonnan “asiantuntijana”. Hän on kirjoittanut aiheen tiimoilta mm. pari mielikuvituksellista kirjaa (joita eivät arvosta ketkään muut kuin pahasti todellisuudesta vieraantuneet uskovaiset) ja esiintynyt julkisuudessa lausuntojaan aiheesta antaen.
Pistää miettimään, miten Ahorinta on päätynyt Auerin tapauksessa “asiantuntijaksi”. Tämä nyt hivenen syö maamme oikeuslaitoksen uskottavuutta. Hommassa ei ole päätä eikä häntää. Ahorinnan “asiantuntijalausunnot” ovat parhaimmillaankin mielikuvituksellisia.

 

Blogin kommenttiosastosta:

Mikael Halminen

Eiköhän se ole ihan loistojuttu että ahorinta kaivettiin naftaliinista päättämään tämän tarinan. Eihän sen tarvitse kuin päästä sanomaan sanasensa missä tahansa salissa, niin täysipäiset tuomarit toteavat “eiköhän tämä ole tässä” ja koko homma saadaan päätökseen. Voivat (toivottavasti) poikkeuksellisesti määrätä syyttäjän ja ahorinnan mielentilatutkimukseen.

  

Jones

Olen itse kristitty mutta tässä asiassa aivan samaa mieltä. Muistan että Ahorinta tuli (tosin monta vuotta sitten) kerran seurakuntaamme levittämään mainiota saatananpalvontatietouttaan ja pelästyi aivan sanoinkuvaamattomasti sitä, että minulla oli joku Heavy Metal-paita päällä. Viittasi “saarnassaan” mm. kahdeksan kertaa minuun tai paitaani, Keijolla meni konseptit niin sekaisin.
Kieltämättä tällaiset “asiantuntijat” jotka näkevät saatanaa, demoneita ja varsinkin saatananpalvojia kaikkialla, jopa lauantai-iltana kirkon opiskelijaillassa pistävät hiukan v… (anteeksi, uskovaisena en saa sanoa tuota:).

 

  

Murha.info-nimiseltä keskustelupalstalta:

Kun oikeudenkäynnissä käytetään "asiantuntijana" kristillisen herätysliikkeen kustantamon kautta hysteerisiä varoituskirjoja vanhemmille julkaissutta kiihkouskovaista, joka ei pelkästään näe metallimusiikkia, mustia kynttilöitä tai kauhukirjallisuutta potentiaalisina merkkeinä nuoren saatananpalvonnasta ja pakanauskontoja vähintään saatananpalvonnan esiasteina, vaan myös tosissaan uskoo että Saatana kulkee maan päällä värväämässä bändipaitoihin pukeutuvia teinejä (ja ilmeisesti kotiäitejä) joukkoihinsa, on ihan aiheellista kyseenalaistaa niin "asiantuntijan" kuin syyttäjänkin uskottavuus.


Kirja-arvostelu tämän poliisi- ja syyttäjäviranomaisten "asiantuntijana" käyttämän Keijo Ahorinnan teoksesta Saatananpalvonnan monet kasvot:


Kirja ei todellakaan ole akateeminen, tieteellinen tutkimus, vaan paremminkin (kiihko-) uskovaisten kristittyjen vallantavoittelupropagandaa. Lähdeluetteloa ei ole, ainoastaan lista, jossa suositellaan kristillistä propagandakirjallisuutta aiheesta. Onkohan kirjoittaja muuta edes lukenut?

Tavoitteekseen Ahorinta ei tietenkään retoriikassaan esitä (esim. uskonnon ja ilmaisun) vapauden rajoittamista ja ennakkosensuuria, ihmisten aivopesua ja tasapäistämistä, sekä uskontokritiikin estämistä. Tavoitteena on tietysti saatananpalvojien "auttaminen", aivan kuten keskiajan inkvisitiokin "auttoi" kerettiläisiä irti helvettiin johtavista harhaopeistaan ja takaisin Kirkon armollisiin helmoihin. Ahorinta väittääkin, että uskoon tuleminen on paras tapa "pelastua" "saatananpalvonnasta".

Kirjaa lukiessa vaikuttaa selvältä, että kunnon kristittynä Ahorinta ymmärtää "saatananpalvonnaksi" kaiken uskonnollisen (tai yleisemmin: taikauskoisen) toiminnan, joka ei ole hänen uskonsa mukaista. (Itse asiassa uskovaisen ei tarvitse tyytyä pelkästään muiden taikauskoisten syyttelyyn: myös minun on väitetty palvovan Saatanaa, koska olen ateisti - Saatanahan haluaa, että emme palvo Jumalaa…) Asiantuntijana esiintyvä Ahorinta väittää, että kaikenlainen okkultismi, uus-pakanallisuus yms. ainakin johtaa saatananpalvontaan (ellei jo sellaisenaan sitä ole). Mikäli hän ei halua naurettavasti väittää, että kaikki "väärät" uskonnot ja uskomukset sitä jo ovat, hänen täytyisi selittää esimerkiksi, miksi ja miten vaikkapa spiritismin harrastaminen johtaa saatananpalvontaan.
Jonkin verran Ahorinta on jaksanut ottaa selvää kirjansa aiheesta (mikä sinänsä on hämmästyttävää ja kiitettävää tällaisesta kirjallisuudesta puhuttaessa), mutta on kuitenkin kykenemätön luopumaan mustavalkoisista kristinuskon "silmälaseistaan", joiden läpi katsottuna maailma ilmeisesti on varsin synkkä paikka. Mikäli häntä kuitenkin käytetään "asiantuntijana" tiedotusvälineissä tai - mikä pahempaa - oikeudenkäynneissä, ei liene vaikea päätellä, että jokin on yhteiskunnassa vialla.

 

 

Poliisi siis käyttää "asiantuntijana" hullua uskovaista, joka tosissaan uskoo Luciferin olemassaoloon aivan kirjaimellisesti.

Tällä tavalla poliisi "tutkii" rikoksia.

Tällaista "työtä" poliisi tekee veronmaksajien rahoilla.

Tällä tavalla valtio "suojelee" kansalaisia rikollisilta. 

Näin hyvin Suomen valtion oikeusjärjestelmä toimii.

 

 

 

 

 

 

1 kommentti:

Mahti kirjoitti...

Siis, mun mielestä on erittäin fiksua käyttää asiantuntijana tollaista fundamentaali kristittyä. Koska jos on pieniäkin viitteitä satanismista niin eikö silloin sen uskonnon päinvastaiselta puolelta löydä enemmän tietoa. Älä ymmärrä väärin, mutta pöpiähän ne molemmat dogmat on. Mutta jos haetaan apua satanisteilta niin en usko että mitään tietoa heruis. Sitte ateisti ei voi ymmärtää tekojen motiivia. Loppujen lopuksi toisten kaaliin ne yrittää päästä kurkistamaan.