tiistaina, syyskuuta 20, 2011

Eduskunnassa keskustellaan ERVV-takausten lisäämisestä, media vaikenee

Turun Sanomat:Euroopan vakausvälineen kasvattaminen etenee

STT 15.9.2011 14:54:27Euroopan rahoitusvakausvälineen (ERVV) kehittäminen on saanut valtioneuvoston hyväksynnän. Asia etenee vielä eduskunnalle.

Euromaat sopivat jo kesäkuussa, että väliaikaisen kriisirahaston lainanantokykyä vahvistetaan. 440 miljardin euron takaussumma kasvatetaan 780 miljardiin euroon.

Suomen osuus potista nousisi noin 14 miljardiin euroon.

Siis se kerrotaan tuollaisena ohimenevänä pikkuasiana, että Suomen valtio takaa toisten valtioiden velkoja 14 MILJARDIN EURON verran.


Miksi tämä ei ole kaikissa lehdissä pääuutisena etusivulla? Miksi tämä ei ole kaikkien sanomalehtien pääkirjoitusten aiheena?


Miksi tämä ei ole tv-uutisissa ykkösuutisaiheena? Miksi tätä ei ole edes MAINITTU tv-uutisissa?!

Ylen uutisten etusivu:


Luomubroilerin tautiriskit hirvittävät tehotuottajia

Suomen suurimmat broilerin tuottajat, Atria, HK Ruokatalot ja Saarioinen eivät halua ottaa luomubroileria tuotantoon sen suuremman tautiriskin vuoksi. Lihatuottajien mukaan luomubroilerin ulkoilusäädöksessä piilee salmonellariski.Yle siis puhuu KANALOISTA samaan aikaan kun eduskunta on antamassa 14 MILJARDIA EUROA SUOMALAISTEN VERONMAKSAJIEN RAHOJA TOISILLE VALTIOILLE.


Kommentteja hommaforumilta:

« Vastaus #5 : tänään kello 14:02:46 »


Timpsu ja Mari koittakaa saada laitettua Halla-ahon aiheuttama välejänne hiertävä maailman tärkein asia, facebookpäivitys, hetkeksi sivuun ja tehkää nyt jumalauta sitä oppositiopolitiikkaa. Molemmat
puolueet ovat istuneet perseellään tekemättä mitään järkevää sitten vaalien. Ok, oli vaatimaton 12 viikon kansanedustajien kesäloma, mutta nyt töiden tulisi alkaa!


Sixpäckin Eurooppa-uskovaiset ja takinkääntäjät ovat avaamassa piikkiä jo luvatta avattujen piikkien lisäksi. Arkadianmäellä on menossa eräänlainen Piikkiä Piikin Päälle- näytelmä, jossa muutama sikailija ja mistään ymmärtämätön tyhmä vievät suomalaisia veronmaksajaa kuin pässiä narussa.

« Vastaus #8 : tänään kello 14:32:38 »


Vasemmistoliiton Kari Uotila valehteli juuri äsken. Hän totesi, että Kreikassa sairaalasta loppuvat lääkkeet tiukan talouskuurin seurauksena. Ei pidä paikkaansa. Lääkkeet loppuvat siksi, että sairaala ei ole maksanut lääkelaskujaan moneen vuoteen. Kreikka ei ole edes kiristänyt vyötä vielä. Miksi Uotila puhuu silkkaa kakkaa?

« Vastaus #11 : tänään kello 14:44:11 »


Kokoomuksen Lenita Toivakka kertoi äsken, että edellisvuoden päätöksistä ei kannata enää puhua. Suomeksi tuo tarkoittaa, että vastuuta omista päätöksistä ei haluta kantaa. Kyseessä on eräänlainen valkopesu virheellisen linjavalinnan vuoksi.


Voi hemmetti. Saman aikaan tämä porukka puhuu jatkuvasti vastuullisuudesta. Toivottavasti suomalaiset ovat hereillä näiden huijareiden puheita seuratessa.
« Vastaus #14 : tänään kello 15:06:55 »

Soini latasi hienosti kokoomusväelle markkinatalouden perusteita. Toivottavasti joku kokoomuslainen osaa selittää kattavasti kokoomuslaisen markkinatalouden salat. Tällä hetkellä Kokoomus kannattaa politiikkaa, jossa riskin ottaja korjaa voitot, mutta tappion tullessa riskiä ei ole, koska lasku lähetetään veronmaksajille.


Kokoomus on valtiososialistinen puolue. Kepun ja Sdp:n ristisiitos.« Vastaus #15 : tänään kello 15:17:14 »

Lainaus
käyttäjältä: hattiwatti - tänään kello 14:59:07


Onko KUKAAN bongannut mitään tästä mainitsevaa mistään valtamedian tiedotusvälineestä? Olisin varsin kiitollinen.Oli kyllä uutisia kesällä kun näistä sovittiin EU:n ministereiden kokouksissa. Sovituista asioista uutisoitaessa ei muisteta puhua siitä, että EU:ssa jo sovitut asiat on ainakin Suomessa yleensä myös vietävä läpi kotimaan parlamentissa ennen kuin ne voivat astua Suomen osalta voimaan. Ei ole yllättävää, että valta- ja muunkin median kiinnostus on yleensä jo hiipunut siinä vaiheessa, kun EU:ssa aiemmin jo sovitut asiat tuodaan eduskuntaan kumileimattaviksi Suomen lainsäädäntöön. Yleensähän niihin ei enemmistöhallituksen oloissa enää tule muutoksia eduskunnassa. Vieläkin toivon salaa, että tällä kertaa olisi toisin.

« Vastaus #16 : tänään kello 15:21:32 »


Lainaus
käyttäjältä: hattiwatti - tänään kello 14:59:07Onko KUKAAN bongannut mitään tästä mainitsevaa mistään valtamedian tiedotusvälineestä? Olisin varsin kiitollinen.
Iltasanomat on huolissaan Pippa Middletonin pikkuhousuista, otsikolla: Ei kai Pippa jättänyt alushousujaan kotiin?


Yle mainitsee Urpilaisen vastauksen etusivullaan.


Iltalehti keroo turkulaisten seonneen prinsessasta.


Uusi Suomi kertoo, että VR:stä on tullut naurunaihe.


MTV3 kertoo prinsessasta.


Yle malttoi laittaa yhden pikkuotsikon asiaan, jossa käsitellään miljardien lisäpanostusta ERVV- soppariin ja miljardien hallitsematonta siirtoa pois suomalaisilta veronmaksajilta EKP:n jo suorittamien velkakirjaostojen kautta. Siis ostojen, joita ei kontrolloi kukaan muu kuin muutama EKP:n tyyppi ja joiden määrää ei julkaista.


Eläköön suomalainen laatujournalismi ja perinteinen lehtimiestaito!

Ei kommentteja: