perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Kakola on maksanut veronmaksajille miljardeja euroja


Punaviherhörhöjen mainos Facebookissa:


Free Kakola/support Kakola weekendKakolan kauniilta luontoalueelta kuuluu kummia... Kaivinkoneet ja rakennusmiehet raiskaavat luonnonkaunista puistoamme.

Eli Kakolassa on aloitettu rakennustyöt ja täten kutsuisinkin kaikki kynnelle kykenevät viettämään, vielä viimeisen kerran, luontoviikonloppua turunkeskustassa sijaitsevaan Kakolan vankilaan. Luvassa musiikkia, pajoja, yhdessäoloa ja MIELENOSOITUSTA...

Mielenosoituksen on tarkoitus herättää päättäjät miettimään että mitä kaikkea muuta Kakolalla olisi voinut tehdä kuin rakentaa mäki täyteen kerrostaloja.Minusta se mäki olisi pitänyt rakentaa täyteen kerrostaloja jo ajat sitten!!

Miksi helvetissä se valtava alue on ollut rakentamattomana kolme vuotta sen jälkeen, kun se vankila lakkautettiin?!

Sivumennen sanottuna sen vankilan olisi voinut siirtää jollekin halvemmalle tonttimaalle jo vuosikymmeniä sitten.

Viimeistään 1960-luvulta lähtien se alue on ollut niin kallista tonttimaata, että vankilan siirtäminen muualle ja alueen myyminen asuntokortteleiksi olisi tuottanut valtavat voitot kaupungille ja valtiolle eli veronmaksajille.

Valtavan vankila-alueen ylläpitäminen kantakaupungissa on merkinnyt vuosikymmenien aikana miljardien eurojen suuruisia kustannuksia veronmaksajille.

Ei kommentteja: