perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Metabloggaamista

Voisinpa välillä vähän viittailla blogosfäärin mielenkiintoisempiin tapauksiin. Ensinnäkin, Pasi Matilainen on pannut Sauli Niinistön presidentinkampanjaa varten t-paitoja ja muita vermeitä nettiin myyntiin.

Kognitioita sekä Huono kopio, parempi yksilö viittaavat molemmat aikaisempiin juttuihini peruskouluista ja älykkyydestä.

Ja lopuksi, on pakko panna google-hakuja, joilla joku on löytänyt tänne blogiin. Tietysti ilmiselvät vapaushenkiset tapaukset kuten "terästullit", "maailman diktaattorit", "työmarkkinoiden jäykkyys" ja "minimipalkat" löytyvät kärjestä, mutta hyviä sijoja vetävät myös "kääpiövaltiot", "elitismi", "raamatun epäjohdonmukaisuuksia" sekä "lihavat lapset". Mielenkiintoisempien hakujen joukkoon kuuluvat "Zimbabwen luonto", "kuinka abortti tuli suomeen", "kuten einstein sanoi", "Aatos Erkko oli juutalainen", "missä on se valta joka puuttuu eduskunnalta", "me olimme kommunisteja ja olemme vieläkin", "paavo pesusieni", sekä "seksiorjia ATTAC". Ilmeisesti kaikki satanistishedonistiset haut enemmän tai vähemmän ohjaavat libertaareille sivustoille?

Ei kommentteja: