keskiviikkona, syyskuuta 20, 2017

Alkoholijuomien prosenttien viilaaminen on järjetöntä näpertelyäFacebookista:


Suurempinosa (10) sote-valiokunnasta ei kannata ehdotettua alkoholiprosentin nostamista 5, 5 %;iin. Hyvä päätös, jos se toteutuu. Alkoholihaitat eivät kasva.

^(huom. entinen Kokoomuksen kansanedustaja)


Esa Pääskylä 

KÄYTÄNNÖSSÄ UUDISTUKSELLA EI MITÄÄN MERKITYSTÄ MARKETTIEN PRISMA CITY LIDL S-MARKETEISSA ON 95% ALKON MYYMÄLÖISTÄ KASSOJEN VIERESSÄ SAMOISSA TILOISSA HIHHUILIJAT SEMMOISTA EIVÄT OLE HUOMANNEET
Jouko Tuomisto 
Eihän kyse ole siitä, ettei kaikkea olisi saatavissa, mitä haluaa. Kyse on siitä, ettei panna kauppojen ja kioskien pätkätyöläiskassoja valvomaan myyntiä esim. alaikäisten osalta, vaan sen tekevät oikeat ammattilaiset. On prismojen vieressä apteekkejakin, ja llääkemyynti pysyy ammattilaisten käsissä.


^(huom. entinen Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori)

Mikko Ellilä 

Kyllähän ne "kauppojen ja kioskien pätkätyöläiskassat" nimenomaan "joutuvat valvomaan myyntiä alaikäisten osalta" täysin riippumatta siitä, onko kaupoissa myytävien alkoholijuomien raja 4,7 % vai 5,5 %.
Kyllä on tyhmää porukkaa Suomessa sosiaali- ja terveyspolitiikan "asiantuntijoina" ja peräti professoreina, kun ei noin yksinkertainen asia mahdu päähän.

Jan Kronholm 

Kun on kysymys miljoonista litroista 0.8 merkitsee paljon. Hallitus itse laskee että tulee lisää alkohlikuolemia, lisää hoitovuorukausia, lisää järjestysongelmia, lisää perheväkivaltaa, ja lisää kustannuksia (verorahoja).
Mikko Ellilä 
Millä perusteella luulette, että ihmiset joisivat litramääräisesti saman verran olutta riippumatta oluen vahvuudesta?!
Tuolla logiikallahan voitaisiin olettaa esim., että jos esim. jonkun oluen alkoholipitoisuus olisi 4,5 % ja jonkun viskin 45 %, niin jos ihminen ryhtyy juomaan oluen sijasta viiniä, hänen alkoholinkulutuksensa kymmenkertaistuu!!

Mistä noita idiootteja sikiää?!

Sirpa Asko-Seljavaara 

Alkoholi herättää aina suuria tunteita niissä, joille sen saaminen on välttämätöntä joka päivä. Heille ehdotan, että menkää ravintolaan, jos kotoa viina loppuu.

Tässä on ilmeisesti kyseessä joku kilpailu siitä, kuka keksii typerimmän argumentin. Väännetäänpä mummolle rautalangasta: a) ravintolat eivät ole aina auki, b) ravintoloissa juomat ovat kalliimpia kuin kaupoissa, aivan kuten ruokakin, c) ravintoloita ei ole joka paikassa.

Ilmeisesti tämän entisen kansanedustajan mielestä myös ruoan myyminen kaupoissa voitaisiin kieltää lailla, koska ihmiset voivat mennä ravintolaan syömään!

6 kommenttia:

Mira Edorra kirjoitti...

Thank you guy you have published this awesome post with us.
clipping path service

Unknown kirjoitti...

takipçi satın al
takipçi satın al
instagram takipçi satın al

BESTSITE kirjoitti...

Hi, I think that I saw you visited my weblog thus I came to “return the favor". I am trying to find things to improve my website! I suppose its ok to use some of your ideas!!

야동
립카페
횟수 무제한 출장
마사지
온라인카지노

sportstotohot.com kirjoitti...

Fantastic site. Lots of helpful information here. 토토사이트

racesite.pro kirjoitti...

Very interesting information!Perfect just what I was looking for! 경마사이트

badugisitenet kirjoitti...

I really enjoy your web’s topic. Very creative and friendly for users. Definitely bookmark this and follow it everyday. 온라인바둑이