sunnuntaina, joulukuuta 01, 2002

Hah, hah, hah, hah

Seppo Lehto joutuu vankilaan maksamattomien sakkojen vuoksi, katsoo olevansa mielipidevanki ja hakee poliittista turvapaikkaa Virosta.

Lehto on tunnettu hullu, joka on vuosien ajan postittanut joka päivä sadoille ihmisille mielipiteitään ryssästä ja Karjalan palauttamisesta. Vastoin Lehdon harhaluuloa hän ei ole saanut sakkoja mielipiteidensä vuoksi, vaan sähköpostihäirinnän (spam) vuoksi ja väärien nimien ja osoitteiden käyttämisen vuoksi. Lehto on lähetellyt viestejään esim. Tarja Halosen, Seppo Kääriäisen ja Matti Wuoren nimillä. Kukaan ei tosin ole voinut erehtyä luulemaan Lehdon viestejä ko. henkilöiden kirjoittamiksi, koska Lehdon diskurssi on niin idiosynkraattinen ja helposti tunnistettava. Jotkut idiootit Itä-Karjalassa kuitenkin luulivat Lehdon edustavan jotain laajoja suomalaisia revanssihenkisiä piirejä, kun Lehto lähetteli Suur-Suomi ry:n nimissä viestejään sikäläiselle lehdistölle.

Lehdolle voinee yhä lähettää postia osoitteeseen:


Seppo Lehto
Suur-Suomi ry
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere


Jos Lehto joutuu vankilaan, ko. osoitteesta posti varmaan ohjataan sinne.

Lehdon sähköpostiosoitteita ovat esim.

ryssanvihaaja@yahoo.com
vapaussoturi@yahoo.com
halosen_vittu@yahoo.com
ryssavittu@yahoo.com

Lehdolla on kuitenkin tapana perustaa kymmeniä sähköpostiosoitteita vähän väliä, joten nämä osoitteet eivät välttämättä toimi pitkään. Lehdon sähköpostiosoitteiden joukossa on ollut myös sellaisia, joissa lähettäjän nimenä on Mannerheim tai Kekkonen.

Olen muuten itsekin saanut tappouhkauksia Lehdolta sen jälkeen, kun hän kuuli minun vastustavan Karjalan palauttamista veronmaksajien rahojen säästämiseksi. Sitä ennen Lehto yritti tyrkyttää minulle huvilatonttia Laatokan rannalta palautetusta Karjalasta palkkioksi siitä, että liittyisin kansalliseen rintamaan alueitamme Karjalassa miehittävää ryssää vastaan...

Lehdon vankeustuomiossa ainoa ongelma on se, että vankilakin pyörii veronmaksajien rahoilla. Liberaalissa yhteiskunnassa jonkin yksityisen hyväntekeväisyysjärjestön pitäisi ylläpitää vankimielisairaalaa Lehdon kaltaisille tapauksille.

Ei kommentteja: