torstaina, syyskuuta 15, 2011

EU muuttuu liittovaltioksi, jossa voidaan ilman Suomen eduskunnan päätöksiä antaa lisää rahaa Kreikalle jne.

European Commission President Jose Manuel Barroso has called for a "fight for European integration", during a debate on the eurozone crisis on 14 September 2011.

The debate was held following a turbulent summer on the EU's financial markets with growing fears that Greece will default on its debts, despite two loan packages from the EU, meaning that it could be forced to exit the eurozone.

Worries about the future of the eurozone have led to sharp falls on stock markets across the continent.

Mr Barroso said there needed to be a "federalist moment", saying that intergovernmental co-operation between EU governments had failed.

He told MEPs "monetary union cannot function on the basis of unanimity, where a Eurosceptic fringe can block decisions. That is just not credible".



EU siis muuttuu liittovaltioksi, jossa voidaan europarlamentin enemmistöpäätöksellä, täysin ilman Suomen eduskunnan päätöksiä, esim. antaa Kreikalle, Italialle, Espanjalle, Portugalille jne. loputtomiin lisää rahaa suomalaisten veronmaksajien kukkarosta.

Kokoomus, SDP, Vasemmistoliitto, Keskusta, Kristillisdemokraatit, RKP ja Vihreät kannattavat tätä.

Ks.

Täysistunnon pöytäkirja PTK 32/2011


Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson:

Perustuslakiin ehdotetaan otettavaksi myös uudet säännökset toimivallan siirrosta Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle. Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävästä toimivallan siirrosta päätettäisiin vastaisuudessa kahden kolmasosan enemmistöllä, kuten nykyisinkin, mutta siirtoa ei tehtäisi poikkeuslailla nykyiseen tapaan vaan uudessa perustuslain määrittelemässä menettelyssä. Uusien säännösten myötä perustuslaki ottaisi nykyistä paremmin huomioon vallitsevan oikeustilan. Ehdotetut muutokset helpottaisivat kansainväliseen yhteistyöhön osallistumista ja vähentäisivät poikkeuslakien käyttöä kansainvälisten velvoitteiden voimaan saattamisessa.


Tämä kaikkien nykyisten hallituspuolueiden (Kokoomus, SDP, Vasemmistoliitto, Kristillisdemokraatit, RKP, Vihreät) ja Keskustan kannattama perustuslain muutos merkitsee sitä, että Suomen eduskunta voi pysyvästi siirtää mitä tahansa Suomen kansalliseen suvereniteettiin eli valtiolliseen itsenäisyyteen kuuluvaa päätösvaltaa EU:lle.

Tämä liittyy edellä siteeraamaani Barroson lausuntoon.

Barroso haluaa EU:n voivan esim. ottaa velkaa kollektiivisesti kaikkien jäsenmaiden nimissä, siis myös Suomen piikkiin, ja antaa näitä rahoja Kreikalle, Italialle, Espanjalle, Portugalille jne. täysin ilman esim. Suomen eduskunnan hyväksyntää.

Eduskunnassa tällä hetkellä käsiteltävänä oleva perustuslain muutos merkitsee sitä, että Suomi antaa EU:lle vallan tehdä juuri noin.

Siitä huolimatta tästä perustuslain muutoksesta ei ole "tiedotusvälineissä" sanottu sanaakaan.

Täydellinen mediapimento vallankaappauksesta

Eduskunnassa on eilen alkanut - ja yhä jatkuva keskustelu Suomen perustuslain muuttamisesta. Valtamedia ei vaan asiasta kerro eikä sitä seuraa lainkaan.

MTV3:n uutisten pääasiana ovat VR:n lippukaaos, Outokummun terästehdas ja eri farkkumerkkien eettisyys. Ylenannon talous- ja politiikka aiheena ovat Kokoomuksen nousu suurimmaksi puolueeksi, budjettineuvottelujen alkaminen ja inflaation hienoinen hidastuminen. Iltalehti kertoo psykiatrisesta potilaasta, jota ei päästetty wc:hen, paloittelumurhasta syytetystä naisesta ja tietenkin Matti Nykäsen joutumisesta taas vankilaan. Pravdan politiikkauutisissa puolestaan puhutaan Kokoomuksesta suurimpana puolueena, budjettiriihen käynnistymisestä ja Soinin omiensa puolustelusta.


Suomen valtion suvereniteetin rippeet ollaan lakkauttamassa ja Suomen perustuslakiin kirjaamassa Suomen EU-jäsenyys. Tämän jälkeen EU:sta eroaminen ei onnistu kuin perustuslakia muuttamalla. Kirjaamalla EU-jäsenyyden Suomen perustuslakiin tullaan samalla antamaan vapaa valtakirja EU:lle toimia Suomessa ja Suomen kannalta miten vain se haluaa, koska Suomi tunnustaa, ettei se ole enää itsenäinen valtio, vaan ainoastaan osa EU:n liittovaltiota.

Jos Suomen perustuslakiin olisi esitetty aikanaan lisäystä:"Suomi on Neuvostoliiton jäsen", olisi seurauksena ollut luultavasti eduskunnan hajoittaminen tai ehdotuksen ruotiminen ja murskatuomio äänestyksessä. Tai vaihtoehtoisesti sotilasvallankaappaus tai ainakin sotilaallisen valmiuden kohottaminen. Kysehän olisi ollut toimi, jossa Suomen itsemääräämisoikeus romutetaan ja annetaan Suuren ja Mahtavan haltuun - josta kiitokseksi Suomi saisi sitten oman edustajansa Neuvostoliiton parlamenttiin ja Korkeimpaan Neuvostoon...aivan kuten Suomi on saanut omat edustajansa Europarlamenttiin ja Euroopan Neuvostoon.

Kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, tietenkään moista perustuslain muuttamista ei tehty - silloinhan kansa olisi voinut tajuta, mistä on kysymys ja olisi tietysti vastustanut hanketta. Nyt, kun sitä muutosta ollaan perustuslakiin vihdoin tekemässä, kansalle ei asiasta kerrota mitään, vaan on voimassa täysi mediahiljaisuus ja homma ajetaan läpi "muodollisuutena", joka "vain kirjaa voimassaolevan asiantilan".










Ei kommentteja: